Fakat vaserliposuction İstanbul sayesinde bu sorunları hissetmediğiniz gibi aynı zamanda bölgesel yağlanmalardan son teknolojiyle kullanabilme imkanına sahip olursunuz. Vaserlipoda bölgesel olarak oluşmuş olan yağlanmalara müdahale edilerek yağlanmanın minimum seviyeye gelmesi sağlanır.

VaserLiposuction Nedir ?

dünya genelinde en son gelişmiş olan lipo yöntemlerinin arasında yer almaktadır. Uzun iyileşme süreci veya rahatsızlık veren hisler bulunmaktadır. Yapı olarak vücuttaki diğer dokuları koruyarak sadece yağ dokularını hedeflemektedir. Bu yüzden özellikle kol ve boyun gibi hassas bölgedeki yağlar üzerinde de son derece etkili bir yapıya sahiptir. Hedeflenen yağ dokusuna vaserlipo işlemi yapıldıktan sonra yağ dokusu zaman içerisinde parçalanmaya başlayacak ve vücuttan atılacaktır. Bu şekilde istenmeyen yağlardan kurtulma imkanınız bulunmaktadır.

VaserLipo Kimler Yaptırabilir ?

Vaserliposuction İstanbul noktasında kimler yaptırabilmek için uygun olduğunu merak etmektedir. Bu yöntem son derece başarılı olan bir yağ azaltma yöntemidir. Vücudunuzda bulunan yağ dokusunun dağılımını yerine getirecektir. Dr Leyla Arvas bu yöntemin karın, kalça, basen, uyluk gibi veya yüz ile üst vücudunda uygun olan egzersiz ve diyetleri yapmasına rağmen yağlanma oluşan kişiler için uygun olduğunu belirtmektedir. Vücudunuzda bu bölgelerde dirençli yağlarınız bulunuyorsa bu noktada vaserliposuction yaptırma yoluna gidebilirsiniz.

Burun Şeklinizi Daha Estetik Hale Getirin

Güzelliğin bir diğer unsuru ise burun şeklidir. Burun şeklinde bozulmalar olan kişiler genellikle kendisini estetik olarak iyi hissetmezler. Burun dolgusu İstanbul ise sizlere burnunuzu estetik yaptırmadan daha güzel hale getirme noktasında yardımcı olmaktadır. Burun dolgusu sayesinde burnun ucu kaldırabildiği gibi burun sırtında yer alan eğriliklerin düzeltilmesine de yardımcı olunur. Burun dolgusu sayesinde bu tarz problemler ortadan kalkabilmektedir.

Burun dolgusu İstanbul işlemi meydana gelmiş olan birçok estetik problemin ortadan kalkmasına yardımcı olmaktadır. Burun sırtında çökme ya da tümsek, burun kökünde çökme, burnun sırtında asimetri olması, burun ucunda düşüklük, geniş bir burun sırtı olması, burun ucunda gamze v nazal valf yetmezliği gibi durumlarda burun dolgusu tercih edilerek bu sorunların ortadan kalkmasına yardımcı olunduğu görülmektedir. Bu problemlerle uğraşan ve kendisini görünüm olarak kötü hissettirdiğini düşünen kişiler dolgu yaptırma yoluna giderek sorunlardan kurtulabilme imkanına da sahip olurlar.

Burun Dolgusu Nasıl Yapılır?

yapılacağı sırada ilk olarak kişiye anestezik bir özelliği bulunan krem uygulanılarak lokal anestezi yapılmaktadır. Sonrasında ise antiseptik bir solüsyon kullanılarak uygulamanın yapılacağı bölgenin iyi bir şekilde temizlenmesi gerçekleştirilir. Sonrasında da sivri uca sahip iğneler veya kapalı uçlu kanüllerle burun sırtından veya burun ucundan cildin altına dolgu malzemesinin enjekte edilmesi gerçekleştirilr. Bu işlem sayesinde burun ucu kaldırılabilceceği gibi aynı zamanda burnun sırtında yer alan eğriliklerin de düzeltilmesi sağlanır.

Burun dolgusunun yapıldığı sırada ağrılı bir uygulama olup olmadığı ise özellikle merak edilmektedir. Bu evrede işlem yapılmadan önce bölgeye anestezi özelliğine sahip olan bir krem sürülmektedir. Lokal anestezi özelliği olan bu krem sayesinde bölgede uyuşma sağlanır ve işlem yapıldığı sırada herhangi bir acı ya da ağrı durmanızın önüne geçilir. Ek olarak dolgunun içerisinde de anestezi özelliğine sahip olan malzeme yer almaktadır. Bu operasyonun herhangi bir ağrı ya da acı olmadan tamamlanmasını sağlayacak olan en önemli noktalar arasında yer almaktadır.

Editör: TE Bilisim