Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa yerleşkesinde Çamlık Hastanesi Doktor ve sağlık çalışanları onuruna verilen yemeğe Hatay Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un Hocası İbrahim Urlu’nun elini öpmesi takdir  topladı   

Opr.Dr.Hüseyin Urlu’nun açılış konuşması yaptıktan sonra misafirlerini teker teker tanıtmasından sonra Hatay Dörtyol Belediye başkanı Yaşar Toksoy  söz aldı. Başkan Toksoy Urlu ailesinin başarısından dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Başkan eğer ben bugün 150 bin Nüfuslu  bir ilçenin belediye başkanı olduysam  burada Hatay Dörtyol’da ki Ticaret lisesinde derslerime giren değerli hocam İbrahim Urlu’ nun katkıları sayesindedir. Ben hocamı nerede görürsem göreyim  mutlaka ellerini öper duasını alırım. Biraz önce asansörde inerken ellini öptüm ama öğrenci  öğretmen ilişkisinin ne kadar önemeli olduğunu  burada bulunan genç kardeşlerime anlatmak bakımından müsaade ederse hepinizin huzurunda hocam sayın İbrahim Urlu’nun elerinden öpmek istiyorum  diyerek  onlarca kişinin gözü önünde hocasının ellerini öpmesi duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Başkan Toksoy  Hüseyin Hocam konuştu,ben konuştum  şimdi de hayatımda önemli bir yeri olan İbrahim Hocam konuşsun diyerek mikrofonu İbrahim Urlu’ya takdim etti

İbrahim Urlu ise şunları söyledi, “hayatımın en önemli anları öğrenmenlik yaptığım anlardı. Hatay Dörtyol Ticaret lisesinden önce bir köyde de öğretmenlik yaptım. Lise de iken azimli üç dört tane öğrencim ile ders saatleri dışında da bir baba edası ile takip ettim ilgilendim ve hasta oldukları zaman bile test çözdürdüm. Bunların içinde biriside Şu an doğduğum ilçenin belediye başkanı olan Yaşar Toksoy’dur. Diğer Yaşar’da Kayseri de doktordur. Bir öğretmen için en onur duyacağı şey hizmet ettiği öğrencilerinin başarılı olmasıdır.  Yaşar Toksoy Başkanım da çalıştı azmetti ve şu an 150 bin nüfusu olan Hatay Dörtyol Belediye başkanı oldu. İlçemize yaptığı  güzel ve başarılı hizmetlerini görünce  bir öğrencimin başarısından dolayı aldığım hazzı anlatamam. Başkanıma başarılar dilerim” dedi.        

Heyet daha sonra hastaneyi gezdi her zaman olduğu gibi herkes 10 numara bir hastane dedi                     

İçlerinde bir çok taksici esnafının da olduğu davetiler hep beraber hastaneyi gezdiler. Opr.Dr:Hüseyin Urlu’nun verdiği bilgiler ışığında modern hastane binasını gezen doktor,hemşire ve sağlık çalışanları Avrasya Gaziosmanpaşa Hastanesi için tek kelime ile 10 numara bir sağlık kuruluşu olmuş sözünde birleştiler.

Kaynak :İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim