Bürokrat, İş adamı, Basın mensupları ve sanatçılar plaket aldı

Arsa alım aşamasından başlayıp inşaat ve hizmete başladığı sürece kadar değişik alanlarda katkı sunan 81 farklı kişiye plaket takdimi yapıldı.

Plaket takdim törenine Başakşehir Kaymakamı Kâzım Tekin, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Bahaüddin Çolakoğlu ,Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Zekeriya Eroğlu, Ahmet Bülbül, Cumhuriyet Başsavcısı Haydar Memiş, Aykutoğlu İnşaat’ın sahibi Köksal Aykutoğlu, Zeytinburnu 3. Dönem Belediye Başkanı Dr.Adil Emecan, ZOOM Mimarlığın sahibi Mimar Levent Çırpıcı , Hatay İş adamları Dernek Başkanı İbrahim Güder, Bakırköy Emniyet Müdürü Erdem Torlak, İstanbul Times Yayın Grubu İmtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner başta olmak üzere yüzlerce seçkin davetli Avrasya Gaziosmanpaşa yerleşkesinin 2 .senesinde yapılan Emeğe saygı Plaket töreninde Op.Dr.Hüseyin Urlu ve Avrasya ailesini yalnız bırakmadı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

Açılış konuşması başhekim Uzman Dr. Alaadin Küçük yaptı

Programın açılış konuşmasını Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Küçükköy yerleşkesinin başhekimi uzman Doktor Alaadin Küçük yaptı. Dr.Küçük konuşmasına davetlerine icabet eden herkese teşekkür ederek başladı.Daha sonra şunları söyledi “ İddia ediyorum Türkiye’de Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Küçükköy Yerleşkesi kadar gerek binanın fiziki kalitesi gerek se de medikal araç ve gereçler açısından bizim hastanemiz kadar hasta odaklı düşünülen başka bir yer olduğunu ben bilmiyorum. Bu imkanları sunan değerli yönetim kurulu başkanımız Op.Dr.Sayın Hüseyin Urlu ve kardeşlerini huzurlarınızda kutlamak isterim. Plaket törenimizin hayırlı olmasını dilerken hepinize saygılar sunarım” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan yardımcısı Zekeriya Eroğlu Avrasya Hastanesi ilçemize kaliteli sağlık hizmeti getirdi

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın başka bir toplantıda olması gerektiği için vekili Zekeriya Eroğlu plaket takdim törenine katıldı. Protokol konuşmaları kapsamında konuşan Eroğlu şunları söyledi :

“Op.Dr.Hüseyin Urlu ağabeyimiz tarafından ilçemizin Küçükköy semtinde 30.500 m2 kapalı alanı olan Avrasya Hastanesi ilçemize kaliteli bir sağlık hizmeti getirdiğini hemşehrilerimizden duymaktayız. İlçemizde yapılan yatırım sadece burası için yapılmadı.

İstanbul’un diğer 38 ilçesinde, Türkiye ‘nin 81 ilinde ve bir çok değişik ülkede hataların burada kaliteli sağlık hizmeti aldığını biliyoruz. İstanbul’un 39 ilçesi açısında en çok sağlık tesisinin olduğu ilçeyiz.

İstanbul’da ki üç havalimanının kesişme noktasında yer alan ilçemizde yapılan bu yatırımın sağlık sektörüne hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.

Ayrıca Belediye başkanımız sayın Hasan Tahsin Usta başkanlığında yaptığımız çalışmalarda ilçenizi sağlık vadisi şeklinde ön plana çıkarmak istiyoruz.

İlçemizde sağlık alanında kullanılan alet ve edavatların da üretilmesini teşvik edeceğiz.

İlçemize bu değerli yatırımı yapan Op. Dr. Hüseyin Urlu’nun bayrağı devredeceği genç kuşaklar bu bayrağı daha da ileri taşıyacaklarına inanıyorum.

Plaket törenimizin hayırlara vesile olmasını dilerim. Plaket alacak olan herkesi de kutlarım” şeklinde konuştu.

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya odaklandığınız yer belli olunca hedefe ulaşırsınız dedi

Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Küçükköy Yerleşkesi açılmadan öncede bütün birimlerini detaylı olarak inceleme fırsatımız olmuştum. Muhteşem bir sağlık kurumu olduğunu vurgulamak isterim. Op. Dr. Hüseyin Urlu işine odaklanmış bir hekim.

Sağlıkta kazandığını sağlığa yatırıyor. Bugün burada Gaziosmanpaşa yerleşkesinin bugünlere gelmesine katkı veren kişilere verilecek olan plaketlerin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.

Plaket Takdim ederken konuşan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi dekanı Prof.Dr. Bahaüddin Çolakoğlu ve Hayat İş adamları Dernek bakanı İbrahim Güder , Zeytinburnu 3. Dönem Belediye başkanı Dr.Adil Emecan’da nükteli bir konuşma yaparak benim de Avrasya hastanelerinin kuruluşunda katkım var. Bu sene unuttunuz ama seneye ben de plaket isterim şeklinde esprili bir konuşma yaparak Op.Dr.Hüseyin Urlu’yu 43 yıldır tanıdığını söyledi. Emecan daha sonra sanatçı Özge Doğru ve diğer bir gruba plaket takdim etti.

Emecan sözlerini ,Op.Dr.Hüseyin Urlu ve yönetim kurulunu tebrik ederek konuşmasını tamamladı.

Opr.Dr. Hüseyin Urlu şunları söyledi

Bugün burada aramızda olan Başakşehir Kaymakamı Kâzım Tekin’e, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya’ya, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Bahaüddin Çolakoğlu’na,Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Zekeriya Eroğlu’na , Ahmet Bülbül’a, Cumhuriyet Başsavcısı Haydar Memiş’a ,Zeytinburnu 3. Dönem Belediye Başkanı Dr.Adil Emecan’a ZOOM Mimarlığın sahibi Mimar Levent Çırpıcı ‘ya, Hatay İş adamları Dernek Başkanı İbrahim Güder’e, Bakırköy Emniyet Müdürü Erdem Torlak başta olmak üzere herkese kendim, hastanem ve ailem adına teşekkür ederim.

Değerli dostlar, 1992 yılında

Editör: TE Bilisim