Avrasya’da Bir İlk Daha

Tüm  İlçe Kamu Yöneticileri Avrasya’da 

Hiçbir şey insan ve sağlık kadar önemli değil” sloganı ile sağlık alanında yaptığı yatırımlarla öne çıktığı kadar kültürel, sosyal ve sanatsal faaliyetlere verdiği desteklerle de herkesin dikkatlerini çeken Avrasya Hopital  bu kez de “Zeytinburnu Hizmetleri Destekleme Derneği” yönetimi ve Mülki idare amirlerine farklı bir ev sahipliği yaptı. 

İstanbul Times Haber Merkezi   

Yemekli toplantıya katılan Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar başta olmak üzere söz alan herkes AVRASYA’nın Zeytinburnu için çok önemli bir kurum olduğunu vurgulamaları dikkatlerden kaçmadı. 

Tüm İlçe Kamu Yöneticileri Avrasya’da  

İlçe Kaymakamı Mustafa Dündar Başta olmak üzere, Garnizon komutanı ve askerlik şube Başkanı Prs Albay Ali Koluaçık, Belediye Başkan Yardımcısı İlyas Saka, Emniyet Müdürü Sezgin Öndem, Milli Eğitim Müdürü Basri Özbay,Milli Eğitim Şube Müdürü Resul Umutoğlu, Sağlık Gurup başkanı Dr. Hasan Yıldırım,Bakırköy Bedaş Bölge Müdürü Fikri Özer ve müdür yardımcısı Tayfun Sevindik,Tapu Sicil Müdürü Kadir Kocakaya, Tapu Sicil Müdür Yardımcıları Mustafa Gülsü, Faruk Teksin, Sivil Savunma Müdürü Hasan Tekin, Sosyal DayanışmaVakfı Müdürü Kıymet Toker, Gençlik Spor Müdürü Seyfettin Akdemir, Kızılay Şube Başkanı Remzi Yılmaz, İşadamları: İslam Sadıker, İsmet Üstündüğ, Turan Gençoğlu, Murat Yılmaz, Ümit Ahmet Mican, İbrahim Şengün, Ömer Özyurt, Bayram Almaz, Sadettin Mermer, ve diğer kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin hazır bulunduğu yemekli toplantı Avrasya’nın ev sahipliği yaptığı en ilginç toplantılardan birisi oldu. 

Dernek Başkanı  Nevzat Uluocak Urlu Ailesine Övgü Yağdırdı  

Zeytinburnu Hizmetleri Destekleme Deneği başkanı işadamı Nevzat Uluocak yaptığı açılış konuşmasında Avrasya Hospital hakkında övgü dolu sözler sarf etmesi katılımcılar tarafından desteklendi.Uluocak 90 yaşında olan annesi’nin Avrasya’daki doktorlarla çok güzel bir bağ kurduğunu  ifade ederek şunu söyledi “ Annemi geçen gün hastaneye kontrole getirdim.Elinde bir paket görünce anne o ne deyince bana evladım doktorum benimle çok güzel ilgilendi ona küçük bir hediye aldım demesi doktorların hasta psikolojisini de hesaba katılarını anladığım zaman Avrasya’nın toplam kalite konusuna ne kadar önem verdiğini gördüm dedi.Başkan Uluocak tüm katılımcılara teker teker teşekkür ettikten sonra 

Konuşmasını bitirdi. 

Avrasya Ailesinin Katılımcılarla Teker Teker İlgilenmesi Görülmeye Değerdi. 

Başta Hastanenin kurucu başhekimi olan Or.Dr.Hüseyin Urlu olmak üzere Koordinatör İbrahim Urlu,Hissedar Battal Urlu,Avukat İlkşan Urlu, ve ailenin diğer fertleri katılımcıları samimi bir ortamda karşılamaları güzel bir duyguydu..

Opr.Dr..Hüseyin Urlu Kısa Bir Konuşma Yaptı  

Sunuculuk Yapan derneğin Denetleme kurulu üyesi İslam Sadıker’in kısa bir konuşma yapmasını istediği Hastanenin Yönetim kurulu başkanı Opr.Dr Hüseyin Urlu  şunları söyledi,bugün sabah Ankara’ya gitme zorunluluğum vardı.Sabahın erken saatinde gidip işlerimi hallederek akşam  aranızda olabilmek adına çaba sarf ettim ve şu an bu güzel toplulukla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum dedi.Urlu konuşmasının devamında Bu kurum buraya yapıldı. Artık Zeytinburnu’nun malıdır. Bizler gelip geçiciyiz. Bizler olmasak da bu bina başka yere gitmeyecek burada hizmet vermeye devam edecek. Biz sadece bu binaya ruh vermeye çalışıyoruz. Hizmet ruhu vermeye çalışoruz. Bizim asıl işimiz teşhis, tedavi hizmetleri. Hastalıkları tedavi etmektir. Bunun yanında Sosyal sorumluluğumuz gereği eğitim ve çevre gibi konularda üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz ve bundan sonrada çalışacağız dedi ve kendilerine şeref verip yemekli toplantıya katılan herkes’e teşekkür ederek konuşmasını tamamladım. 

Urlu’ya Sürpriz Yapıldı  

İslam Sadıker’in zarfın içinde ilçe Milli Eğitim Müdürü Basri Özbay’a verip okumasını istediği takdir belgesi Opr.Dr.Hüseyin Urlu’yu duygulandırdı.Takdir belgesinde Avrasya’nın eğitime,kültüre,sanata ve çevre’ye verdiği önemin vurgulandığı belgede yazılan konuların öneminin toplum için ne kadar önemli olduğu  katılımcılar tarafından vurgulandı.Urlu yaptıkları hizmetlerin halk ve idareciler tarafından takdir edilmesinin kendileri için para ile ölçülemeyecek kadar önemli olduğunu vurgulayarak ilçemizin en üst düzey mülki idare amiri olan kaymakamımız Mustafa Dündar‘ imzalı bir belgeyi yine onun elinden almanın kendisi ve kurumu için çok anlam ifade ettiğini söyledi..   

Sinevizyon Gösterisi Süperdi  

Bir süre önce kutlanan Avrasya’nın 10 yıl şenliği nedeni ile 1999’dan 2009’a kadar Avrasya’da doğan çocukların katıldığı AVRASYA kardeşliği şölenlinde çocukların oynadığı kolbastı kaymakam başta olmak üzere tüm katılımcılara güzel bir akşam yaşattı.Avrasya Hospital Bilgi işlem sorumlusu Güner Mollaoğlu’nun Avrasya hakkında ulusal televizyonlarda çıkan haber ve tanıtımlardan derlediği sinevizyon gösterisi  Avrasya’nın  1999 yılından bu yana ne kadar mesafe aldığının en bariz göstergesi kısa ve net bir şekilde gözler önüne serdi.Kaymakam Dündar Avrasya’nın her alanda ne kadar bilimsel çalıştığını bilmekle birlikte Televizyon,Gazete,dergi,sinevizyon gösterileri ile kurumun tanıtımının yapılmasının çok önemli olduğu vurgulayan Kaymamak Bundan dolayı Avrasya’nın bu kadar bilinip tanıtılmasına katkı yapan tüm çalışanları kutluyorum dedi.  

Basın Yayın ve halkla İlişkiler Müdürü Emre Toker Çalışma Arkadaşlarını Unutmadı  

Toplantıya katılanların görüşlerini beyan etmelerinden sonra hastanenin halk ile ilk yüz yüze geldiği ilk birim olan Basın ve halkla ilişkiler müdürü Emre Toker çalışma arkadaşları Orçun Ulutaş’ı,Hasan Aksoy’u,Hasan Ateş’i,Başhemşire Gülay Aziret’i ,Güner Mollaoğlu’nu tanıtması Güzel bir dayanışma örneğiydi.Bu açılımdan sonra Dr.Hüseyin Urlu’da harika yemekler yaparak mükellef bir sofra’nın kurulmasına sebep olan Aşçıbaşılarının da salona davet edilmesini istemesi ile alkış sesleri adeta salonu çınlattı.Urlu’nun bu nazik davranışı ile onore edilen Açıbaşı  Yusuf Yazıcı ve yardımcısı Ahmet Yılmaz‘ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.  
 

İlçe Kaymakamı Mustafa Dündar Avrasya Marka Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor Dedi  

Kaymakam Dündar yaptığı konuşmada şunları söyledi, Daha hastaneye girer girmez yetişmiş personelin  olaylara yaklaşımı ve bizleri karşılamaları çok güzeldi.Biraz önce 1999 dan günümüze Avrasya’nın geçirdiği evreleri hep birlikte CD.de izleme fırsatımız oldu. Doğrusunu söylemek gerekirse ben bu görüntülerden çok etkilendim ve oldukça beğendim dedi.Mustafa Dündar Konuşmasını tanıtım ve reklamın ne kadar önemli olduğunun farkında olan Avrasya’nın markalaşma yolunda emin adımlarla ilerlediğini görmekten çok mutlu olduğunu ifade etti. 
 

Zeytinburnu Hizmetlerini Destekleme Derneği    

Dernek başkanı Nevzat Uluocak yakında daha geniş bir organizasyon yapacaklarını ifade ederek yönetiminde yer alan 2.Başkan Erdoğan Biberoğlu’nu,Turan Gencoğlu’nu,İbrahim Şengül’ü ve Bilal Akgül’ü tanıtarak Avrasya Hospital Genel Koordinatörü İbrahim Urlu ve ekibinin kendilerine kucak açmalarından dolayı can-ı gönülden teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

 

İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA) 

Editör: TE Bilisim