Görevi devir eden de alanda çok mutluydu

Avrasya Hastaneler Grubu Kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Op.Dr. Hüseyin Urlu’nun 1999 yılında hizmete açtığı Zeytinburnu yerleşkesinde 12 sene başhekim olarak görev yapan Uzman Dr. Türkan Uslu görevini hastane yönetimi ve çalışanlarının katıldığı bir tören ile Prof. Dr. Ali Rıza Cenal’a devretti.

Uslu : Nöroloji Uzmanı olarak Hastanedeki görevini sürdürecek

Avrasya Hastanesinde hem hekimlik yapan hem de hem de başhekim olan Uzman Dr. Türkan Uslu başarılı bir şekilde 12 sene bu görevi yaptı. Bundan sonrada Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesinde hekimlik görevine devam edecek olan Uslu ile alakalı hazırlanan kısa tanıtım filminde meslektaşlarının güzel duygu ve düşünceleri Türkan Uslu’yu duygulandırdı.

Hastane doktorları adına kısa bir konuşma yapan Dr. Ayşegül Navdar Türkan Uslu hocam ile çok güzel yıllarımız geçti. Biz kendisinden çok memnunuz inşallah yeni Başhekimimiz Prof. Dr. Ali Rıza Cenal hocamız ile aynı güzellikleri yaşayacağız. Türkan hocam artık onursal başhekimimiz oldu. Her iki hocamıza da bundan sonraki yaşamlarından da başarılar dilerim dedi.

Prof. Dr. Cenal hep beraber kalitemizi daha da ileriye taşıyacağız dedi

Devir Teslim töreninden sonra kısa bir konuşma yapan yeni başhekim Prof. Dr. Ali Rıza Cenal’de hizmetlerinden dolayı Uzman Dr.Türkan Uslu’ ya teşekkür ettikten sonra. Kendisine bu görevi layık gören hastane yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederek amacım her alanda kalitemizi daha da ileri taşıyarak hastalarımıza en kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır dedi.

Op. Dr. Hüseyin Urlu Kalite bir bütündür hepimiz aynı hedefe odaklanırsa daha iyi olur dedi

Devir Teslim nedeni ile Zeytinburnu yerleşkesine gelen Hastaneler Grubunun kurucusu ve yönetim kurulu başkanı genel cerrahi uzmanı Op.Dr Hüseyin Urlu’ da kendisinden sonra başhekim olan Türkan Uslu’nun bu görevini 12 sene başarılı bir şekilde yaptıktan sonra yardımcısı Prof. Dr. Ali Rıza Cenal’e devretmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dr. Urlu Hekimler ve hastane çalışanları içinde yaptıkları çalışmaklarda büyük bir kesimin Prof. Cenal’ in başhekimliği başarılı bir şekilde yapacağına inandıklarını ifade etmelerinden sonra hocamıza teklif ettik sağ olsunlar kendilerini bu zorlu ve onurlu görevi kabul ettiler.

En az Ali Rıza Hocam’ın da bu vazifeyi 12 sene yapmasını dilerim şeklinde konuştu.

Çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminden sonra devir teslim töreni sona erdi.

Daha Detaylı Bilgi için iletişime geçebilirsiniz :

Avrasya Hastanesi Zeytinburnu : 0212- 665 50 50

Avrasya Hastanesi Küçükköy Gaziosmanpaşa : 0212-612 00 00

www.avrasyahospital.com.tr

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim