Hodul Köyü Derneği Başkanı Özgür Varlık Avrasya Hastanesi aile yakınımız gibi bize yakın dedi

Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesi İdare amiri Gönül Dilek’in yaptığı sunum ile başlayan programın ilk konuşmacısı Dernek Başkanı Özgür Varlık oldu. Varlık yaptığı konuşma da şunları söyledi ”Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesi bizim ailemizden bir birey gibi bize yakın. Biz Hastanemizden memnunuz. Bugün de buraya Sağlık Okuryazarlığı seminerinde Uzm.Dr. Ali Vardar tarafından yapılacak olan Anemi yani halk arasında kansızlık denilen konu ile alakalı bilgi sahibi yapılacağız. Ali Hocamıza, Avrasya Hastaneler Grubu Kurucusu Op.Dr.Hüseyin Urlu hocamıza, Genel Koordinatör İbrahim Urlu başta olmak üzere Zeytinburnu ilçemize değer katan bütün Avrasya Hastanesi çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

Katılımdan dolayı Dernek başkanı Özgür Varlık’a Teşekkür belgesi takdim edildi

Kalabalık bir şekilde seminere katılan Hodul Köyü Derneği başkanı Özgür Varlık’a katılımdan dolayı Hastane hekimlerinden Kardiyoloji uzmanı Op.Dr.Ali Bayram tarafından teşekkür belgesi takdime dildi.

Uzm.Dr.Ali Vardar ‘ın eşi ve Oğlu’da seminere Katıldı

Yaptığı esprili sunumu ile katılımcılardan tam not alan İç Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr.Ali Vardar'ın sunumunu eşi ve oğlu da izledi.

Dr.Vardar’a teşekkür belgesini Avrasya Sağlık Grubu Hastaneleri Genel Direktörü İbrahim Urlu tarafından takdim edildi. “Urlu ‘da yaptığı kısa konuşmada ,bu seminerlerde bir kişiye bile hayat kurtaran bir bilgi sunabiliyorsak, bir şeyler öğretebiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim