Yılmaz’ın Slayt’ı herkesi güldürdü

Dr.Sercan Yılmaz’ın üzerinde uzun süre çalıştığı belli olan sunum oldukça ilgi çekici idi. Slaytlar eşliğinde yapılan sunumda Radyasyon Onkolojisi ile alakalı önemli ana başlıklar masaya yatırıldı.

Dr.Yılmaz Radyasyon Okolojisinde tıbbi aletlerin çok önemli olduğunu ifade ederek Avrasya’da bulunan Trilogy cihazı bizlere ve hastalara çok önemli  kazanımlar sağlıyor.  Bize bu imkanları sunan yönetim Kurulu başkanımız Opr.Dr.Hüseyin Urlu ve Yönetim kuruluna teşekkür ederim dedi.

Dr.Sercan Yılmaz’ın izleyenlere gösterdiği şık giyinmiş ve eğilerek denize bakan Bayan resmine bakarken bariyerlere çarpıp aracı hasar gören kareyi paylaşması herkesi güldürdü.

İbrahim Urlu Özel Hastaneler içinde ilk Onkoloji servisi olan hastaneyiz dedi

Dr.Sercan Yılmaz sunumunu bitirip sorulan soruları cevapladıktan sonra Basın ve Halkla ilişkiler sorumlusu Gülay Tuncel’in kürsüye davet ettiği Avrasya Hastaneleri Genel Koordinatörü İbrahim Urlu ise şunları söyledi “ Avrasya Ailesi olarak sağlıktan kazandığımızı sağlığa yatırıyoruz. Daha önce de Opr.Dr.Hüseyin Urlu hocamız ifade etmişti. 1999 yılında Hastane binasını yaptığımız para ile şu an Trilogy cihazı satın aldık.  Her gün gelişiyoruz ve yenileniyoruz. Bu değerli medikal aletler Sercan Hocam ve diğer hocalarımızın tecrübeleri ile bir araya gelince anlam ifade ettiğinin de farkındayız. Hep beraber bir aileyiz. Zincirin bir yerinde aksama olursa işini en iyi yapan arkadaşlarımızın da emeği boşa gider. Bunun için herkes vazifesini doğru ve zamanında yaparsa her şey daha iyi olur” dedi.

İbrahim Urlu sunumundan dolayı Dr.Sercan Yılmaz’a teşekkür plaketi verdi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim