Avrasya'nın başarıları Katar'dan takip ediliyor

Katar'ın önde gelen ticari guruplarından Dlala Holding'in CEO'su Dr. Abdulaziz Ali Al Hamadi Avrasya Hastaneler Grubu İşletme direktörü İbrahim Urlu ile beraber düzenledikleri toplantıda sağlık turizmi sözleşmesi imzalandı.

İmza töreninde Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesi başhekimi Uzm.Dr. Türkan Uslu ve başhekim yardımcısı Op.Dr.Ali Güven Akıncı'da hazır bulundu.

Dlala Holding adına sözleşmeye imzalayan CEO Abdulaziz Ali Al Hamadi şuları söyledi "Grubunuz bünyesinde binlerce çalışanımız mevcut. Zaman zaman sağlık sorunları için Türkiye'ye gelen çalışanlarımızın var. Yaptığımız çalışmalarda Avrasya sağlık grubunun bizim sağlık sorunlarımıza cevap verebiileceğini tespit ettik. Çalışmalarımızdan sonra hastahane yönetimi ile temasa geçtik bugün burada düzenlediğimiz imza törenimizin her iki kurum için hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz şeklinde konuştu.

Avrasya Hastaneler grubu adına konuşan İbrahim Urlu'da şunları söyledi "Avrasya Hastaneler Grubu olarak bütün yerleşkelerimizde yurt dışında gelen hastalarımız için birimler oluşturmuş durumdayız. Sağlık Turizmi alanında zaten güzel bir yerde idik. Bugün burada Katar'ın önemli ticari kuruluşlarından birisi olan Dlala Holding'in CEO'su Sayın Abdulaziz Ali Al Hamadi ile işbirliği protokolü imzaladık. Bu imzanın her iki taraf için hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim şeklinde konuştu.

Kaynak . İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim