Avrasya 'nın başarılı ekibi hekim arkadaşlarına şifa sundu

Avrasya Sağlık Grubunun Mecdi abisi sağlığını Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Prof.Dr.Esat Akıncı, Doç.Dr.Ali Rıza Cenal, Op.Dr.Yerik Junisbekov, Anestezi Uzmanı Uzm.Dr.Meral Özer , Kardiyoloji Uzmanı Prof.Dr.Mehmet Meriç’e bilgi birikimlerini hekim arkadaşlarının sağlığı için seferber etti.

Uzm.Dr.Mecdi Ergüney Ameliyatı süresince çaba sarf eden herkese teşekkür etti

Mecdi Ergüney başarılı bir ameliyat geçirdikten sonra "Avrasya Hastanesi Kurucusu Genel Cerrahi Uzmanı ve yönetim kurulu başkanı Op.Dr.Hüseyin Urlu'ya,Hastane yönetim kurulu üyelerine,idarecilere,Ameliyatım esanasında ilgi ve alakalarını eksik etmeyen tüm doktor arkadaşlarıma,servis hemşirelerine,beni ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ileten herkese,hastanemizin tüm personeline gösterdikleri ilgi alaka için teşekkür eder saygılar sunarım dedi.

Kalbi yenilenmiş olarak taburcu oldu yakın bir zaman içinde kendisi de şifa sunacak...

Geçirdiği bypass ameliyatı sonrası gerekli tedavilerinin uygulanmasıdan sonra sağlığına kavuşan Dr.Ergüney, şifa kapısı sloganı ile sağlık hizmeti sunan Avrasya Zeytinburnu yerlekesinde sağlığına kavuşmuş bir şekilde taburcu oldu.

Hekim arakadaşları'nın hocam çabucak iyileşin ve hemen yeniden görevinizin başına dönün sözlerine Ergüney hiç merak etmeyin çok yakında yine beraberiz dedi.

Bizde Hastanede görev yapan tüm doktorların abisi gibi gördüğü saygın , kıymetli hekim Uzm.Dr.Mecdi Hikmet Ergüney’e yayın grubu olarak şifalar dişleriz.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim