Avrasya Markası 1999’ da Yola Çıktı

1999 yılında ilk özel hastaneler içinde kurulan Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesi aradan geçen yirmi yılık sürede milyonlarca hastaya şifa sundu.

On binlerce bebeğin dünyaya gözünü açtığı ilk sağlık kurumu oldu. Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesi geçen süre içinde elde ettiği başarıların bir sonucu olarak 18 Temmuz 2016' da 30.500 M2 lik modern Gaziosmanpaşa Küçükköy yerleşkesinde kısa bir süre önce 2. yılın da kuruluştan günümüze kadar geçen sürede emeği geçenlere saygı plaketi takdim etmişti.

Çalışanlara Boğaz Turu ile Motivasyon

Gaziosmanpaşa Küçükköy Avrasya Hastanesi çalışanları ikinci yıllarında elde ettikleri başarılı sağlık çalışmaları nedeni ile hastane yönetimi tarafından Boğaz da yat turu ile ödüllendirildi.

Boğaz Turu'nun ilk konuşması Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesi Başhemşiresi Esin Şen'in konuşması ile başladı
 

Esin Şen konuşmasında özetle şunları söyledi :"Kısa bir süre önce hastanemizin konferans salonunda yapılan emeğe saygı plaket takdim töreninde emeği geçen bir çok çalışma arkadaşım plaket ile ödüllendirilmişti.

Hastanemizin Kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu başta olmak üzere maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen bütün yönetim kurulu üyelerimize ve yöneticilerimize kendim ve arkadaşlarım adına teşekkür ederim şeklinde konuştu.

Op.Dr.Hüseyin Urlu biz mükemmel bir ekibiz şeklinde konuştu

Avrasya Hastaneleri kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu' da yat gezisinde şunları söyledi: Öncelikle 2. senemizi kutladığımız Gaziosmanpaşa Küçükköy yerleşkesinde elde ettiğimiz başarıda hepinizin emeği çok büyük.

Bir sağlık kuruluşunda başarı hasta kabul bankında başlar yine hastanede taburcu olduğu ana kadar devam eder.

Hastaneniz, hekiminiz çok iyi olabilir hasta bakıcınız bir hata ve eksiklik yaparsa diğer iyi yapılan bütün hizmetler görülmez o hata ve eksiklik ön plana çıkar.

Bundan dolayı bizim kurumlarımızda hepimiz işimizi en iyi şekilde yaparsak toplam kaliteye ulaşmış oluruz.

İşte bizim başarımız bütün ekibin işini gereği gibi yapmasından kaynaklanıyor.

Bugün hepimiz burada gönül rahatlığı ile eğlence ortamında Boğaz da yat turu yapıyorsak işimizi layıkı ile yaptığımızdan dolayıdır.

Kurumlarımız sizlerin özverili çalışmaları ile bu başarıları yakaladı. Sizlerle büyüdük. Sizlerin huzuru ve mutluluğu için her şeyin en iyisini yapmaya gayret ettik.

Bugün burada hastane çalışanlarımızla, doktorlarımızla, dostlarımız ve sanatçılarımız ile beraber böyle güzel günleri kutlamak bizleri mutlu ediyor.Ttercih ederek ederek bugünlere getiren hastalarımıza da teşekkürlerimi sunuyor hepinize iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Sanatçılar Şarkıları ile Boğaz'ı Titretti

Zarif güzel ve kabiliyeti ile adından söz ettiren ses sanatçısı Duygu Koçak, Sanatçı ve Tv de Program müdürü olan Ünsal Yörür, Özlem Ceylan ve Aras şarkıları ile yat turuna katılanlara unutamayacakları bir zaman dilimi yaşatmanın mutluluğunu yaşattılar.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim