Tamer Sözen Esprileri ile töreni renkli hale getirdi         

Hastanenin kadın Doğum Doktoru Opr.Dr.Tamer Sözen’ in yaptığı başarılı sunum ile Kıdem ödül törenini eğlenceli hale getirmesi izleyenlerden tam not aldı.Gönül Dilek'de sunumda ki başarılarına başarı katarak yoluna devam ediyor.  İş adamı İnşaat Mühendisi Hasan Hayırlıoğlu ve eşi,Alo Afişin sahibi Ali Güzdüz,Sefer Cengiz,Perihan Akgün,Seviye Aşır  başta olmak üzere çok sayıda davetlinin de katıldığı program iki saat sürdü.


İstanbul Times Haber Merkezi 

Urlu Ailesi Personelinin yanında ayrılmadı

Hastanenin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı  Opr.Dr.Hüseyin Urlu ,Yönetim kurulu başkan yardımcısı Ömer Urlu,Hastanenin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel  Koordinatörü İbrahim Urlu ,Hastanenin yönetim kurulu üyesi Battal Urlu personellerini mutlu günlerinde yalnız bırakmaması takdir edildi.

Kimler Selamlama Konuşması yaptı ?         

Konuşmalardan önce gayet başarılı bir şekilde hazırlanan Hastanenin tanıtım filmi  katılımcılara izlettirildi.Daha sonra ilk konuşmayı Hastanenin başhemşiresi Gülay Aziret yaptı. Aziret,konuşmada  2016 yılının herkese sağlık,başarı  ve mutluluk getirmesini diledi. Doktorlar adına konuşma yapan Kardiyoloji doktoru Emel Ergüney’de herkese  yeni yılda mutluluklar diledi. Üroloji uzmanı Dr.Arman Çitçi ,ortopedi  uzmanı Dr.Özgür Odabaş  ve başhekim yardımcısı Ali Güven Akıncı ‘da konuştu. Akıncı 2016 yılında Amerikada bir kuruluş tarafından verilen Kalite belgesi CSI için ciddi bir çalışma yaptıklarını  ifade ederek inşallah ekip olarak bunu almayı başaracağız dedi.

Opr.Dr.Hüseyin Urlu Murat Aydın’a teşekkür etti                                                      

Opr.Dr.Hüseyin Urlu ise gerek sahnede gerekse de İstanbul Times Tv mikrofonlarına yaptığı açıklamada Şunları söyledi ”Emek çok önemli bir değerdir. Çalışma arkadaşlarımızın başarı ve motivasyonunu artırmak için geçen sene ilkini bu  senede ikincisini düzenlediğimiz  Kıdem palketleri törenimizde hastanemizde 5 yılını tamamlayanlara  Bronz,10 yılını tamamlayanlara Gümüş ve 15 yıl çalışmış olan arkadaşlarımıza da Altın plaket ile ödüllendirdik. Bu diğer arkadaşlarımızın hastalara karşı davranışlarına  olumlu yansıma olarak bize döndüğü için bu tür sosyal aktivitelere önem veren bir kuruluşuz.Biz  sağlıktan kazandığımızı parayı yine sağlığa yatırıyoruz. Zeytinburnu Belediye başkanımız sayın Murat Aydın ve ekibi kurulduğumuz yıldan bu yana hep yanımızda oldu. Kısa bir süre öncede Hastanemizin yanındaki parkı yeniden tasarlayıp daha kullanışlı hale   getirerek insanların  kullanımına açmaları bizi de memnun etti. Bu ve diğer  çalışmalarından dolayı Belediye başkanımız ve ekibine de  bir plaket vermeyi düşündük. Başkanımız yoğun çalışmalarından dolayı aramızda değil.Ancak vekili ve yardımcısı Semih Demirci başkanım bizi yalnız bırakmadı. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Opr.Dr.Urlu, 2016 yılının çalışanlarımıza ve halkımıza sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim . 2008 den bu yana her türlü aktivitelerimize eksiksiz katıldığınız ve sesimizi milyonlarca kişiye duyurduğunuz için   İstanbul Times Gazetesi,www.istanbultimes.com.tr ve İstanbultimes.tv olarak sizlere de teşekkür ederiz” dedi.               

Kaymakam Balaban Avrasya takdir  edilecek  bir kurum dedi          

Zeytinburnu Kaymakamı Ali taşkın Balaban ‘da yaptığı konuşmada şunları söyledi ”Bir müessesin sağlıklı ve kalıcı olduğu  o kurumda uzun süre çalışan kiler ile belli olur. Avrasya 1999 da kuruldu. Geçen sene ve bu sene 15 yıldır çalışanlara plaketler verilmesi demek ki ilk açıldığı yıl  ve sonraki yıl işe başlayanların halen burada çalıştıklarını bize gösterdi. Bu da Avrasya’nın birlikte yola çıktığı  çalışma arkadaşlarını emekli etmeye aday olduğunu gösterdi. İdari kadroya ve emek veren personele teşekkür ederdim” dedi

Astroloğ Nurcan Vecigün'de Avrasya Hospital’in Mart ayında ’ya büyük yatırımlara imza atacağını söyledikten sonra burçları teker teker açıkladı.

Sanatçı Ünsal Yörür’de sevilen şarkıları ile  Avrasya çalışanlarına güzel bir eğlence yaşatmış oldu.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)                         

 

 

 

Editör: TE Bilisim