Avrasya Hospital 3 yıllık bir çalışmanın eseri olan hastanesinin ek binasını büyük bir emek ve sabrın sonunda tamamladı.

İstanbul Times Haber Merkezi
Avrasya Hospitalin ek binası inşaatında emeği geçen bütün dostlar görev teslimindeki bayrağı hiçbir şey insan ve sağlık kadar önemli değildir diyerek yola çıkan kendilerini insan hayatına adayan çok değerli doktorlarımız ve sağlık çalışanlarına teslim etti.
insan hayatına yatırımın bitmiş halini ek binamızın temel atılma anından bugüne kadar çok özel görüntüler eşliğinde Avrasya Hospital ek binasının yapımında ve mevcut binanın revizyonunda emeği geçen kişi ve kurumlara yönetim kurulu başkanı genel cerrahi uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu tarafından teşekkür plaketleri verildi.
Plaket törenine Zeytinbunu ilçe kaymakamı Mustafa Dündar Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve yardımcıları, sivil toplum ve iş adamları , insan hayatına kendilerini adayan çok kıymetli Avrasya Hospital hekimleri, yöneticileri ve sağlık çalışanları , olmazsa olmaz değerli basın mensubu dostları ve kıymetli misafirlerimiz katıldı.
Bugünün anlam ve önemine ilişkin Avrasya Hospital yönetim kurul başkanı genel cerrahi uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu bir konuşma yaparak teşekkürlerini sundu.
Kaynak :İstanbul Times Haber Merkezi (İTHA) 
Editör: TE Bilisim