Bayramları ve ve özel  günleri hastanede kutlamayı geleneksel hale getiren Avrasya Hospital ‘un Zeytinburnu Binası Konferans Salonunda ,kokteyl ile başlayan  “Kurban  Bayramı Kutlaması” proğramı  ,Op.Dr.Tamer Sezen’in  sunumuyla başladı.

İstanbul Times Haber Merkezi

Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı  ve Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.,Hüseyin Urlu,Başhekim  ve Nöroloji Uzmanı Dr.Türkan Uslu,Baş hemşire  Gülay Azimet  ile dalında uzman olan doktorların konuşmaları ve  Kurban Bayramı için,özel dileklerin paylaşıldığı bayramlaşmada herkesin evinde bayramın bayram tadında  ve sağlık içinde geçirilmesi dileklerinde bulunuldu.

Bayramlaşmada,Avrasya Hospital‘ın ev sahipliğini ,Yönetim Kurulu başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu ve Yönetim kuurlu Üyesi İbrahim Urlu yaptı.

“Kurban Bayramı” kutlamasına katılanlardan (ZEYÇED) Zeytinburnu –Çevre,Kültür ve Turizm Derneği Başkan vekili ve  (İSÖS) İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı, Ali Gündüz,bütün ekibi adına Op. Dr. Hüseyin Urlu'ya çiçek takdimi öncesinde ,Avrasya Hospital’ın,Gaziosmanpaşa - Küçükköy'de yapımı devam eden yeni hastane hakkında bilgi alarak başarı dileklerinde bulundu.

Ulusal ve bölge basınının da büyük ilgi gösterdiği hastanede bayramlaşma proğramı,izlenilen sinevizyon gösterisinin ardından sahne alması planlanan sanatçı Aslı Kökçe’nin,verdiğimiz şehitlerden dolayı sahne alması hastane yönetimi tarafından yapılmadı.


Misafirlere ve Avrasya Hopital çalışanlarına bayram hediye paketlerinin dağıtılmasının ardından  etkinlik sona erdi..

Editör: TE Bilisim