Operatör Doktor Hüseyin Urlu önderliğinde 10 yıl önce 1999’da Zeytinburnu ilçesinde kurulan ilk ruhsatlı Onkoloji birimini açan ve tam teşekküllü Özel hastaneler içinde yer alan Avrasya Hospital, sosyal ve kültürel faaliyetlere verdiği önem ve sağlık alanında yakaladığı başarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. 

(Ferdi TÜRK-İstanbul Times/ Özel Haber) 

Her yıl başarılı çalışmalarıyla ve yaptığı birbirinden renkli etkinlikleriyle gündeme gelen Avrasya Hospital,  kuruluşunun 10. yılında farklı bir organizasyona imza atarak bünyesinde doğan çocuklarla 10. yılını kutluyor. 

Onlar Avrasya İle Birlikte Büyüdü!

10 yıllık süreçte yaklaşık 15- 20 bin çocuğun dünyaya geldiği Avrasya Hospital’da, Zeytinburnu’nda doğan her 10 çocuktan 8’inin doğumunu gerçekleştirerek bu alanda kırılması zor bir rekora ulaşmış durumda.

Geleceğin Türkiye'sini oluşturan sağlıklı çocukların dünyaya gelmesinde ve sağlıklı büyümesinde, modern tıbbın verdiği tüm imkanları sonuna kadar kullanan Avrasya Hospital, 10. yılında AB Kalite Ödülü’nü alarak başarılarını tescillemiş oldu. 

Avrasya Hospital Kardeşliğini Kuruyorlar.  

1999’dan bugüne Avrasya Hospital’da dünyaya gelen çocukların tanışması, kaynaşması ve gönüllerince eğlenecekleri bir gün geçirmeleri için bütün imkanları seferber eden Avrasya Hospital yönetimi “Avrasya Hospital Kardeşliği’ni” kurmayı hedefliyor.  

10 Kuruluş Yıldönümünü görkemli etkinliklerle 17 Haziranda  kutlamaya hazırlanan Avrasya Hospital’ın Yönetim Kurulu Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu, çalışmaları hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulundu; 

“Avrasya Hospital Her zaman Olduğu Gibi İlkleri Yapmaya Devam Ediyor” 

“Kurulduğumuzdan bugüne her zaman en iyiyi hedefleyen bir Hastane olarak ilkleri yapmayı seviyoruz. İnsan odaklı çalışmalarımızda toplum yararına olan bütün güzel faaliyetlerde bulunmayı hedefliyoruz. İyi bir toplumun oluşmasında gelecek nesillerin önemini çok iyi bildiğimiz için her şeyden önce çocuklara büyük önem veriyoruz. 

“En İyi Bakım Anne Karnında” 

Hastanemiz ilk kurulduğunda biz hastalarımızı “en önemli bakım anne karnında olan dönemde yapılan yatırım ve bakımdır” diye bir slogan kullandık. Bu gerçekten çok önemli bir çocuk eğer 6 aylık doğarsa yaşamıyor, 7 aylık doğarsa hayatta kalabilmesi için kuvöz gerekiyor, bu bakımı dışarıda yaptığınız zaman birde bakıyorsunuz her gün binlerde lira harcamak gerekiyor ama bu çocuğun anne karnındaki bakımı çok daha ekonomik ve kolay oluyor. Yani bir çocuğun en iyi gelişimi sadece anne karnında olabiliyor.

İyi bir bakım için öncelikle hamileliğin başladığı andan itibaren annenin bir hastaneye başvurarak doktor yardımı alması çok önemlidir. Hamilelik boyunca 5-6 defa düzenli yapılacak kontrollerle bebeğin dünyaya sağlıklı bir şekilde gelmesi gerekir. 

“10 Yılda Onbinlerce Çocuk Dünyaya Geldi” 

Bir çocuğun dünyaya gelişinde fiziksel sağlığıyla birlikte zihinsel sağlığı da çok önemli.

Avrasya Hospital bünyesinde 10 yıllık süreçte yaklaşık 20 bin çocuğun doğumunu gerçekleştirdik. Zeytinburnu’da doğan hemen hemen her 10 çocuktan 8’i hastanemizde dünyaya geldi.

Tabi Devlet hastanelerinde ve diğer hastanelerde doğan çocukların kontrol be bakımlarını da yapıyoruz.

İyi bir gelecek nesil için çocukların gelişimine büyük önem veriyoruz. Bugüne kadar Avrasya Hospital her zaman farklı aktiviteleri yaptı ve yönetti. Bu kez özel bir aktiviteye imza atmayı istedik hastanemizde dünyaya gelmiş olan çocukları 17 Haziran’da bir araya getirerek olarla yeniden buluşup “ Avrasya Hospital Kardeşliği’ni” oluşturmak gibi bir fikir içerisindeyiz. 

“Kalite Anlayışımız Değişmeyecek” 

Avrasya Hospital sadece Zeytinburnu halkına değil İstanbul, Türkiye ve Avrupa ülkelerinden gelen hastalara da hizmet vermekte.   

10 yıllık süreçte yaptığımız başarılı çalışmaların karşılığında bir çok ödüle layık görüldük.

Bugüne kadar hastanemize sayısız plaket verildi. En son 31 mayıs 2009 tarihinde Tüketici Akademisi tarafından yapılan araştırma sonuçlarına göre kalite ve inovasyon uygulamalarında örnek teşkil eden markalara verilen '' AB Kalite Ödülü'' Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış tarafından hastanemize verildi. 

Hastanemiz bünyesinde bulunan bütün branşlar da iddialıyız. Amacımız yakaladığımız bu kaliteli hizmet çıtasını daha yükseklere çıkararak hastalarımıza en iyi hizmeti vermektir.”Dedi. 

Avrasya Çocukları 17 Haziran'da Buluşuyor.

17 Haziran Çarşamba Günü Batı Trakya Spor Kulübü Tesislerinde yapılacak olan 10.Yıl kutlamaları saat 16:00 ile 20:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 

Binlerce ailenin davet edildiği kutlamalar çerçevesinde çeşitli yarışmalar, hediyeler, animasyonlar ve ikramlarla görsel şölen havasında bir kutlama yapılması planlanıyor. 

Ayrıca Etkinlikte Kanaltürk, Nestle Nesquik, Meysu, Bugün Gazetesi, Wenice Kids, Sagra ve Lido Su standları ve hediyeleri ile güne renk katacaklar ve şölen Delta FM'den canlı yayınlanacak .

Editör: TE Bilisim