Gülgün Feyman ve Neşe Erbek Avrasya Gaziosmanpaşa Hastanesini çok beğendi

Bir zamanlar ekranların en iyi Acharwomen’i olan haber spikeri ve şimdinin diksiyon hocası Gülgün Feyman, Erbek mankenlik ajansının sahibi ve üçüz annesi Neşe Erbek ‘in içinde yer aldığı önemli simaların bulunduğu  çok sayıdaki  basın mensubu tam dört saat Avrasya Gaziosmanpaşa Hastanesinde Opr.Dr.Hüseyin Urlu’dan bilgi aldılar.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Üçüz annesi olan Neşe  Erbek Hastaneye ve özellikle doğumhaneye hayran kaldı

Bugüne kadar bir çok sağlık kurumu gezdiğini ifade eden Neşe Erbek’in Avrasya Gaziosmanpaşa Hastanesinin mimari yapısına ve  yeşillikler içinde olmasına hayran kaldığını ifade ederek başta Avrasya Hastanesi kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu olmak üzere halkımıza şifa sunan bu mekanları yapan ekibi kutluyorum dedi.

Tecrübeli spiker ve diksiyon hocası Gülgün Feyman  Opr.Dr.Hüseyin Urlu ve ekibi kutladı

Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa yerleşkesinde verilen kahvaltıda bir araya gelen önemli basın mensupları Opr.Dr.Hüseyin Urlu’nun rehberliğinde hastaneyi gezdi. Daha sonra tekrar kahvaltının  verildiği salonda buluşan heyet İstanbul Times Tv mikrofonlarına  önemli açıklamalarda bulundular. Tecrübeli haber spikeri ve diksiyon hocası Gülgün Feyman hastaneyi gezdikten sonra şunları söyledi “Ülkemizde sağlık bakanlığının belirlemiş olduğu standartların üstünde dünya sağlık örgütünün belirlemiş olduğu standartlarda bir hastaneyi halkımıza ve dünyanın bir çok ülkesinde sağlık turizmi için ülkemize gelen hastalara şifa sunmak için kurulan Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa yerleşkesini görünce ülkemizde sağlık sektörünün geldiği düzeyden dolayı gurur  duydum ve mutlu oldum.  Ömrünü sağlık sektörüne adayan Opr.Dr. Hüseyin Urlu başta olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Sağlık sektörü ile alakalı yayın yapan bir çok gazete ,dergi ve televizyon temsilcisi basın mensupları onuruna verilen kahvaltıda Avrasya Gaziosmanpaşa Hastanesinde bir araya geldi. Basın  mensuplarının üzerinde uzlaştıkları en önemli konu  ülkemiz sağlık sistemine kazandırılan  bu kurumun çok donanımlı olduğu ve  Opr.Dr.Hüseyin Urlu gibi yarım asırdır sağlık alanında hastalara şifa sunan bir hekimin işin başında olması da Avrasya Hastaneleri için büyük bir şans olduğunu konusunda hem fikir oldular.

Haberin görselini; www.istanbultimes.tv, www.istanbulunsesi.tv , www.avrasyasaglik.tv  ve You Tube hesaplarımıza izleyebilirsiniz.


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim