Doç.Dr.Ali Rıza Cenal interaktif bir sunum ile dinleyicileri de sürece dahil etti

Tecrübe ve bilgi birikimlerini Halk Eğitim Merkezi öğrencilerine aktaran Do. Cenal katılımcıları da soruları ile bilgi aktarımına dahil edince seminer tam bir sat 22 dakika sürdü. Katılımcıların güzel soruları ile programa dahil olmaları herkesi mutlu etti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 


Eğitimci İbrahim Urlu ise şunları söyledi;

“Eski bir öğretmen olarak yıllar sonra bir sınıfta bu kadar uzun süre kalarak sizinle beraber hocamız Doç.Dr.Ali Riza Genal’ı dinlemek zevkti.Hele hele sizlerin kaliteli soruları ile semineri renkli hale getirmenize ise çok sevindim. Katılım sağladığınız için hepinize Avrasya Hastanesi adına teşekkür ederim” dedi.

Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Ayyıldız şunları söyledi;

“Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi  ve ASO Müdürlüğü ile Özel Avtasya Hospital arasında imzalanan İşbirliği Protokolü kapsamında ayda bir  Merkezimiz bünyesinde açtığımız  sosyal, kültürel, mesleki  kurs, seminer ve etkinliklere devam eden kursiyerlerimize yönelik çeşitli sağlık Seminerleri düzenlemek adına bir protokol imzaladık.

Bugün ilk olarak Kalp Damar hastalıkları uzmanı Doç.Dr.Ali Rıza Cenal hocamız bilgi  birikimlerini kursiyerlerimiz ile paylaştı. Bundan sonrada , Kadın Doğum Hastalıkları, Çocuk hastalıkları, Dahiliye,Beslenme ve diğer değişik birimlerde olmak üzere kursiyerlerimizi bilgi sahibi yapmaya devam edeceğiz.

Avrasya Hastaneleri Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatör Sayın İbrahim Urlu ve çalışma arkadaşlarına ve İstanbul Times Yayın Grubuna teşekkür ederim” dedi.

Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner ise bu sınıfta Avrasya’yı bilmeyen var mı diye sordu

Soru cevap kısmı sona ererken Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner şunu sordu ”Ben Doç.Dr.Ali Rıca Cenal Hocam’a her zaman soru sormak için zaman bulurum. Ama siz bir daha bir arada zor bulurum. Biraz önce bir hanımefendi babasının Avrasya da ameliyat olduğunu söyleyince benim aklıma acaba burada bulunan 53 kişi içinde Avrasya Hastanesini bilenler kaç kişi diye merke ettim. Bilenler el kaldırabilir mi dedi. Sınıfta bulunan 53 kişinin tamamı da el kaldırarak Avrasya Hastanesini biliyoruz dedi.

Katılımcı kursiyerler yapılan etkinlikten keyif aldıklarını ifade ederek bu tür çalışmaların sık sık yapılmasını talep ettiler.

Daha sonra Doktor Cenal ve İbrahim Urlu’ya bir tablo hediye edildi. Hediyeden sonra etkinlik hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim