İşte Avrasya hekimleri ve idari kadrosunun ilk durağı komşu Yunanistan’a oldu

İnsanlar artık sağlık sorunlarını çözerken, yalnızca kendi ülkelerindeki doktorları ya da sağlık kuruluşlarını değil; en iyi şartları en uygun şekilde sunan ülkeleri ve kurumları değerlendirmeye başlamıştır. Bu durum da son yıllarda sağlık turizminde büyük bir gelişmeye yol açmış ve Türkiye de haklı olarak bu gelişmelerden nasibini almış ve sağlık turizminde birçok Avrupa ülkesini geride bırakarak dünyada ilk beş ülke arasına girmiştir.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu 

Avrasya Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Hüseyin Urlu yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Avrasya Hastaneler Grubu olarak biz de bu bağlamda bizimle hem komşu hem de kardeş olan sizlerle bir araya gelerek, sağlık alanında bilgi ve hizmet paylaşımına dayalı bir köprü kurmaya karar verdik.

Sağlık turizmi açısından ilişkileri güçlendirmek amacıyla düzenlenen bu etkinliğe belediye başkanı, bölgenin önde gelen isimleri, hekimler ve halk davet edildi.

Türkiye’deki sağlık hizmetlerinin seviyesi ve Avrasya Hastaneler Grubu’nun verdiği hizmetler hakkında bilgilendirme yapmak ve sağlık meslek profesyonelleriyle bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla Xanti ve Komotini şehirlerinde düzenlediğimiz bu organizasyona katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Dünya tek bir ülkeden meydana gelseydi başkenti İstanbul olurdu!” diyen Napolyon, İstanbul’un bir dünya merkezi olduğunu açıkça dile getirmiştir. Buradan da anlaşılacağı üzere sahip olduğu eşsiz özellikleriyle İstanbul, dünyanın buluştuğu bir durak konumundadır.

Dünya ülkeleri artık İstanbul’u yükselen bir uluslararası sağlık ve tedavi merkezi olarak tanımaktadır. Coğrafi konumu itibari ile Asya, Avrupa ve Afrika gibi 3 büyük kıtanın odak noktasında bulunan Türkiye, ulaşım kolaylığı, 62 ülke ile vizesiz seyahat imkânı, yüksek sağlık teknolojisi, sahip olduğu iyi yetişmiş hekim ve sağlık çalışanları sayesinde bu amaca emin adımlarla ilerlerken; 3 kıtayı birbirine bağlayan bir köprü özelliği de taşımaktadır. İstanbul ise sahip olduğu tam donanımlı hastaneleri ve en iyi doktorları cezbetmesiyle Türkiye’nin sağlık başkenti olarak göze çarpmaktadır.

Avrasya’nın Medikal kadrosu ve beş yıldızlı otel konforu ile sizleri bekliyor

Avrasya Hastaneler Grubu olarak sahip olduğumuz medikal kaynaklarımızı, beş yıldızlı otel konforuyla birleştirerek, uluslararası hastalara kaliteli ve avantajlı tedavi paketleri sunuyoruz.

Tedavi için hastanemize gelen hastanın İstanbul’a ayak basmasından, evine uğurlanana kadar ihtiyaç duyabileceği her türlü hizmeti; alanında uzman sağlık ve destek personelimiz sayesinde karşılayabiliyoruz.

Bugün geldiğimiz noktada, yurtdışından gelen hastalarımıza hizmet veren bölümlerimiz arasında kanser tedavileri, beyin cerrahisi, kalp cerrahisi ve kardiyak girişimler, ortopedik cerrahiler, genel cerrahi, jinekolojik cerrahiler, obezite cerrahisi, plastik ve estetik cerrahi, göz ve diş tedavilerini ve daha bir çok bölümü sayabiliriz.

Avrasya hastaneleri olarak 25 yıla dayanan tecrübemizle, alanında uzman profesyonellerden oluşan kadromuz ve son teknoloji ile donatılmış hastanelerimizle Türkiye’nin önde gelen sağlık markalarından biriyiz.

İstanbul Sağlık Turizmi için önemli bir yerdedir

Sağlık turizmi için önemli bir merkez haline gelen hastanelerimizde sunduğumuz hizmet ve avantajlarla bu alandaki öncülüğümüzü ve iddiamızı sürdürüyoruz. Sağlık hizmetlerinde yüksek teknolojiyi kullanmak, sağlık hizmeti maliyetini düşürmek, daha kaliteli sağlık hizmetini daha kısa zamanda sunmak gibi birçok uygulamamız Avrasya Hastaneleri’ni cazibe merkezi haline getirmiştir.

Hasta ve hasta yakınları bizim için çok önemli

Avrasya Hastaneleri olarak, sağlıkta hasta odaklı üstün hizmet anlayışını benimsiyor ve ‘Hiçbir şey insan ve sağlık kadar önemli değildir’ ilkesiyle hastanelerimizi bir şifa kapısı haline getirmeye çalışıyoruz. Güven ile inşa ettiğimiz güçlü bağlarımız ve yüksek hizmet kalitemizle de sağlık turizmindeki iddiamızı sürdürüyoruz.

VİZYONUMUZ; Akılcı sağlık hizmetleri yönetimiyle, ulusal ve uluslararası düzeyde, kaliteli sağlık hizmeti sunan örnek bir kurum olmaktır.

Avrasya Hastanelerinin Logosu çok anlamlı

Logomuzun üzerindeki iki “A” harfi “Asya ve Avrupa”yı temsil eder. Ortadaki “H” uluslararası hastane/hospital harfidir. Ortadaki paralel çizgi Avrupa ile Asya arasındaki köprü vazifesi görür.

Logomuzda aynı zamanda 4X4 görüntüsü vardır. Bu da hizmette kaliteyi ve mükemmelliği temsil etmektedir.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim