Açılış konuşmasını Doç.Dr.Ali Durmuş yaptı

Doç.Dr.Ali Durmuş aylardır ekibi ile hazırlık yaptığı Klinik Obezite konulu seminer'i Fatih ilçesinde bulunan Dosso Dossi otel'in toplantı salonunda yaptı.

Açılış konuşması yapan Doç. Dr. Ali Durmuş şunları söyledi "Mide küçültme ameliyatlarında başarının yarısı ameliyatı yapan hekime'e ait ise diğer yarısı da bu işin en önemli unsuru olan diyetisyen arkadaşlarımıza aittir.

Bugün burada Prof.Dr. Mustafa Taşkın, Op.Dr. Sevinç Shirnova, Diyetisyen Tutu Zeyneolva, Hilal Akbaş, Aysun Kocaman,Olcay Barış, Psikoloji uzmanı Nilüfer Saatçioğlu,genetik mühendisi Ilgım Durmuş arkadaşlarımız kendi alanlarında bir tebliğ sunacaklar şeklinde konuştu.

Doç.Dr.Ali Durmuş sözlerine Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim kurulu Başkanı Op.Dr.Hüseyin Urlu'nun yaptıkları çalışmalarda sürekli yanlarında olduğunu ifade ederek teşekkür etti.
İlk olarak Prof. Dr.Mustafa Taşkın mide ameliyatlarının ülkemizdeki süreci hakkında bilgi verdi.

Prof.Taşkın, Doç Dr. Ali Durmuş'un bu konuda güzel bir üe sahip olduğunu ifade etti.

Op. Dr.Hüseyin Urlu "Bilgi Güçtür" dedi

Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Hüseyin Urlu Gazetemize şunları söyledi "Değerli bir hekim arkadaşımız olan Doç. Dr. Ali Durmuş ve ekibinin uzun süre üzerinde çalıştığı seminerde tebliğ sunan arkadaşlarıma ve bilgilenmek isteyen genç diyetisyenlerimize teşekkür ederim.

Avrasya Hastaneler grubu olarak kurulduğumuz günden bu yana sürekli toplum odaklı çalışmalara ilgi duyduk.

Bugün burada yapılan seminer için Sayın Doç. Dr. Ali Durmuş arkadaşımız bizden destek isteyince hemen kabul ettik.

Çünkü burada genç diyetisyen arkadaşlarımıza uzmanlarımız bilgi birikimlerini aktaracak.

Genç arkadaşlarımız okullarında öğrendikleri teorik bilgilerini pratik bilgilerle harmanlayarak hayatları boyu kullanacakları bilgiler edinecekler.

Sunum yapan arkadaşlarımıza ve seminere katılan genç diyetisyenlerimize başarılar dilerim" dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim