Avrasya Hastanesi Zeytinburnu Yerleşkesi 2017 ‘ye veda ederken,2018’e merhaba dedi

Hastanenin Zeytinburnu Konferansa salonunda yapılan yeni yıla merhaba programına katılım oldukça yüksekti. Bir çok doktorun yaptığı konuşma ile devam eden programa Hastanenin genel koordinatörü İbrahim Urlu’da bir konuma yaptı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç 

İbrahim Urlu şunları söyledi: “İyi ve kötüsü ile 2017’yi geride bırakmaya çok az bir süre kaldı. Yıl içinde kurumuzda çalışan herkes üzerine düşeni yapma gayretinde oldu. Bu gayretler sonucunda bir çok alanda güzel sonuçlar elde ettik.

Bunlardan bir kaçını sayacak olursak, Sağlık Bakanlığının bir çok kategoride sorduğu sorulara ve yapmamızı istediği çalışmaları yaptığımız için Zeytinburnu yerleşkemiz yüz üzerinden 92 puan, Gaziosmanpaşa yerleşkemiz de 98 puan alarak denetimleri çok başarılı bir şekilde tamamlamış oldu.

Yine Sağlık turizmi kapsamında ülkeye en çok döviz girdiği sağlayan 7.hastane olmanın mutluluğunu da yaşadık. Ayrıca ülkemizin 500 büyük kurumu arasında da 415.sıraya girerek ilk 500’ün içinde yer alma başarısını gösterdik. Bu başarıda hepimizin payı var.

Ekip ruhu ile çalışmasaydık bu başarı gelmezdi diyerek emeği geçen hekim, hemşire, hasta bakıcı, idari kadro ve diğer bütün çalışanlara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Avrasya Hastaneler Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Hüseyin Urlu : Sağlık, Tarih, Kültür, Sanat, Eğitim ve Çevre konuları başta olmak üzere bir çok alanda hizmet verdiğimiz bölgelere katkı sunuyoruz dedi…

Yarım asırlık hekimlik bilgisi ile yüzlerce kişiye iş kapısı açan Avrasya Hastaneler grubunun kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Op.Dr.Hüseyin Urlu ‘da gazetemize şunları söyledi “Avrasya ailesi olarak sağlık alanında halkımıza en iyi hizmeti sunmak adına her türlü medikal araç ve gereci hastalarımızın hizmetini sunmak birinci önceliğimiz olduğunu her zaman ifade ediyoruz. Bunun yanında hizmet verdiğimiz ilçelerin Sağlık, Tarih, Kültür, Sanat, Eğitim ve Çevre konularında da üzerimize düşen ne var ise ilgili kurum ve kuruluşlara her zaman gereken desteği verdik ve veriyoruz.

Sizlerin de bildiği üzere 2017 yılında medikal başarı olarak binlerce hastamıza şifa sunduk. Bunun yanında ticari olarak da hem yurt içinde hem de yurt dışında ülkemize döviz kazandırdık.

Sağlık Bakanlığının denetimlerinde bütün kurumlarımızda güzel başarılar elde ettik.

Ekonomi ve Ticaret Bakanlığımızın yaptığı yılın başarılı kurumları ödül töreninde plaketler aldık. Şifa sunduğumuz binlerce hasta ve hasta yakınımızın dua ve teşekkürlerini almak bizleri mutlu ediyor.

Bu başarılarımızda hastane çalışanlarımızın yanı sıra bize dışarıdan hizmet sağlayan tedarikçilerimizin de emeği olduğunu vurgulamak isterim.

2017’de elde ettiğimiz başarılarımızın iki katını 2018’ de elde etmeyi umar halkımızın yeni yılını en kalbi duygularımla kutlarım” dedi.

Konuşmalardan sonra fuaye salonunda birbirinden leziz yiyecekler eşliğinde yapılan sohbetlerle 2017’ye elveda 2018’e merhaba denildi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim