Avrasya Amatör ruh profesyonel zihniyet ile   4 saat devam eden muhteşem bir programa imza attı

Avrasya Hospital Kalp ve Damar Cerrahisi  Bölüm Başkanı Prof.Dr.Esat Akıncı’nın  Bolu yöresine ait “Beyaz Giyme Toz” olur türküsü ile başlayan programda Kadın Doğum Dr.Tamer Sözen ‘in profesyonel  sunuculara taş çıkartan sunumu ile İstanbul Vali yardımcısı Mustafa Ayhan’ın Opr.Dr.Hüseyin Urlu  iyi bir doktor olduğu kadar iyi bir işletmeci olduğunu da burada gördüm. Sanatçı kurumun içinde değerli bir profesörümüz, sunucu yine değerli bir hekimimiz, Hüseyin Urlu her şeyi bedavaya getirmiş.


İstanbul Times Haber Merkezi / Öağla Pekgüleç 

Ama olsun dün yaptıkları yönetim kurulu toplantısına ben de katıldım plaket verilen arkadaşlarımıza iki maaş da ikramiye verilecek. Ama bu ikramiye verilirse Gaziosmanpaşa ‘da yapımı devam eden hastanenin inşaatı durur. Bunun için de çalışan arkadaşlarımız da bu iki maaş ikramiyeyi almayacaklar diyerek  anında geliştirdiği zekice esprileri ile  etkinliğin tılsımına uyarak usta bir stan up’çı gibi yüzlerce kişiyi gülmekten kırıp geçirdi.

Herkesi mutlu eden etkinliğin sunucusu Dr.Tamer Sözen 15 yıl önce yoktuk…  

Avrasya Hospital bir çok amacı içinde barındıran program ile hem 2014’e veda etti, hem 2015’e merhaba dedi,hem de yüzlerce çalışanına emeğiniz bizim için önemli mesajı vererek hizmetlerini plaket ile taçlandırdı. Dr.Sözen bundan 15 yıl önce ne ismimiz nede cismimi vardı.Urlu ailesi Opr.Dr.Hüseyin Urlu öncülüğünde bir aile dayanışması yaparak içinde bulunduğumuz bu mekanın ilk bölümünü 1999 yılında yaptılar. İsmi de Avrupa ve Asya kıtasının kısaltılmışı olan Avrasya diler. İşte bugün hem ismimiz hem de cismimiz var. Hüseyin Urlu başta olmak üzere aileye teşekkür ederim.

Opr.Dr.Hüseyin Urlu gururlu ve mutluydu

Öncelikle Aramızda bulunan İstanbul Vali yardımcısı değerli hemşherim Mustafa Ayhan,a, Avcılar kaymakamı,Hulusi Doğan’a,Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal’a, Başakşehir kaymakamı Kazım Tekin’e, Zeytinburnu Belediye başkanımız Murat Aydın başta olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim.

Kısa bir konuşma yaparak huzurlarınızdan ayrılacağım. Paranız olduğu zaman bina yaparsınız,içine de tüm ekipmanları alırsınız ancak hastalara hizmete edecek hekimler,hemşireler,hasta bakıcıları ve diğer tüm çalışma arkadaşlarımız emeklerini ve ruhlarını ortaya koymazlarsa sağlıklı bir hizmet sunmanın imkanı olmaz.İşte burada 15 yıldır bir marka olmamıza katkı yapan tüm çalışanlarımıza huzurlarınızda teşekkür etmek isterim. Bizim burada takdim edeceğimiz plaketin maddi hiçbir değeri yok. Ama ekip arkadaşlarımıza sizin hizmetleriniz bizim için önemli demenin en kısa ve kesin yolu da bu çalışmalarını plaket ile taçlandırmak olduğu için bugün burada önemli bir çalışma için bir araya geldik.  Birkaç gün sonra 2014 yılı bitecek, 2015 yılına gireceğiz. Bu vesile 2015 yılının tüm dünya için hayırlı ve güzel geçmesini dilerim.

Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin’de daha önce dört yıl İstanbul Vali yardımcılığı görevi yaptığı sırada ve şu an Başakşehir Kaymakamı olarak da sağlık sorunları için  gönül rahatlığı ile Avrasya’nın hekimlerine kendilerini emanet ettiğini ifade ederek Opr.Dr.Hüseyin Urlu nezdinde herkese teşekkür etti.

Hatay’lı olan ve Urlu ailesinin hemşehrisi olan Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan’da Avrasya Hospital’in sunduğu kaliteli sağlık hizmetinden bahsederek Hüseyin bey  ile konuştum 375 personel ile sağlık hizmeti verdiklerini ifade etti. Böyle güzel bir çalışma ile halkımıza sağlık hizmeti sunan Urlu Ailesine kutlarım dedi.

Diğer Hatay’lı bir olan Esenler ilçe Kaymakamı Yücel Ünal ‘da yaptığı konuşmada “Zamana ve mekana selam olsun. Biz Urlu ailesi ile memlekette çok yakın komşu olduğumuz halde burada tanışmak nasip olduğu için zamana ve mekana selam olsun diyorum diyerek Avrasya ve Urlu ailesi hakkında güzel duygu ve düşünceler ile desteğini ortaya koydu”.

Gazeteci yazar ve Zeytinburnu kitabının yazarı Hüseyin Çetiner’de progam ile alakalı şunları söyledi

Avrasya Hospital kurulduğu 1999 yılından bu yana ailece sağlık hizmetimizi buradan alıyoruz. Sağlık hizmetinin şakası olmaz. Avrasya  sadece bina  ve medikal kadroya yatırım yapmıyor. Diğer bir çok  hastanede bu sene gördüğünüz bir hekim  veya yardımcı personeli bir sene sonra orada bulmanız çok zor iken bugün burada Avrasya 15,10 ve 5 yıldır çalışan yaklaşık olarak 135 kişiye plaket takdimi yaptı. İnsanlar çalıştığı ortamda mutlu ise,maaşını  zamanında alıyorsa ve yaptığı iş işveren tarafından takdir ediliyorsa elbette insanlar orada uzun süre çalışıyorlar. İşte Avrasya Hospital bu ortamları çalışanlarına sunduğu için çalışanlar ile hiçbir sorun ve sıkıntı yaşamadan 15.yılını geride sorunsuz bir şekilde bıraktı. Burada Opr.Dr.Hüseyin Urlu’nun sağlık alandaki çalışmaları takip etmesi,Koç grubunda uzun seneler idarecilik yapan genel koordinatör İbrahim Urlu’nun profesyonel yaklaşımı da Avrasya’yı alanında en çok bilinen sağlık kurumu yaptı. Basın ve hakla ilişkiler sorumlusu Gülay Tuncel’in çalışmaları da kurumun marka değerine değer katmaya devam ediyor.

Kimler Avrasya’ nın 15.kuruluş yıl dönümü etkinliğine katıldı ?

İstanbul Vali yardımcısı Mustafa Ayhan,Avcılar kaymakamı,Hulusi Doğan ,Esenler Kaymakamı Yücel Ünal,Başakşehir kaymakamı Kazım Tekin,Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, Rumelili sanatçı Arif Şentürk, Salih Can,İktisatçı-Ekonomist Salih Zeki Durmuşoğlu,Rahmetli Cem Karaca’nın eşi İklim Karaca,Zeytinburnu Kızılay Şube başkan Remzi Yılmaz,İlçe sağlık müdürü, Yusuf Oğuz Canbulat,  başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli  Avrasya’nın 15 yılda yaptığı en anlamlı ve en geniş katılımlı etkinliği ile katılımcıları mutlu ettiği bir çalışmaya daha imza atmış oldu.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 






Editör: TE Bilisim