Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi dent-ist Fatih’te açıldı.
 
Diş hekimi Fatih Belediye başkanı Mustafa DEMİR'in eşi Diş hekimi Şule DEMİR ve arkadaşları Fatih'e mühtiş bir muayanehane kazandırmanın mutluluğunu dostları ile paylaştılar. İstanbul Times Gazetesinin de başya sona kadar takip ettiği açılış'a birbirinden ilginç konuklar katıldı.  

Açılış siyaset, iş ve sanat dünyasını bir araya getirdi.
 
dent-ist Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği düzenlenen törenle açıldı. Açılışa İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eşi Gül Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul Milletvekili Dr.Mehmet Müezzinoğlu ve Edibe Sözen, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve eşi Bedriye Aydın, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk, Cumhuriyet Halk Partisi Fatih İlçe Başkanı Turan Durmuş, Milliyetçi Hareket Partisi Fatih İlçe Başkanı Ali Dinçer Çolak, Saadet Partisi Fatih İlçe Başkanı Muzaffer Serenli, sanatçı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, ilçedeki muhtarlar, STK’ların temsilcileri, okul müdürleri, işadamları, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Fatih Akdeniz Caddesi üzerinde bulunan polikliniğin açılışında konuşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, her şeyin başının önce sağlık olduğuna dikkat çekti ve sağlığın en önemli göstergelerinden birinin de ağız ve diş sağlığı olduğunu ifade etti. Vali Mutlu, “Fatih’te muhteşem bir diş sağlığı merkezini açmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bu konuda deneyimli olan diş hekimi Şule Demir’e ve beraberinde çalışacak ekibine başarılar diliyorum.” diyerek protokol ile birlikte açılış kurdelesini kesti.  
 
Kurdele kesiminin ardından polikliniği gezen Vali Mutlu ve beraberindekiler Diş Hekimi Şule Demir’den, dent-ist polikliniğinde verilecek hizmetler konusunda bilgi aldılar. Akdeniz Caddesi üzerindeki muayenehanesinde 20 senedir Diş Hekimliği hizmeti veren Şule Demir başında bulunduğu dent-ist Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin, ağız ve diş sağlığı konusunda ortodontist, implant uzmanı, pedodonti, ağız ve çene cerrahından oluşan bir diş hekimi kadrosu ile hizmet vereceklerini söyledi. Polikliniğin, İstanbulluların yanı sıra sağlık turizmi çerçevesinde yurt dışından da hastaların tercih edeceği bir merkez haline gelmesini hedeflediklerini söyledi. 
 
Açılış programının katılan sanatçı ve film yönetmeni Mahsun Kırmızıgül de davetlilerden büyük ilgi gördü. Sanatçı Kırmızıgül ile birlikte fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar adeta birbirleri ile yarıştı. Fatihlilerin yoğun ilgisi ile karşılaşılan açılış programında davetlilere ve özellikle çocuklara diş fırçalamayı özendirmek amacıyla diş fırçası ve balon dağıtıldı. 
  
Akdeniz Caddesi Doğan İş Merkezi Kat : 1 Akşemsettin Mahallesi
www.dent-ist.com.tr  Tel: 0212 531 42 06  Fatih /İstanbul

İstanbul Times Haber Merkezi (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim