Bugün en yakın bildiğin senden değilse; attığın her adımdan önce çok iyi düşünüp analiz ederek doğru hamleler yapmak için doğru bir ekip ile hareket edecek programlar hazırlamak en büyük karar olacaktır.

Bugün Muharrem İNCE; TÜRKİYE`nin Cumhurbaşkanı olacağım diyorsan kendi geldiğin

“CHP`nin bir Kızılay” olmadığını çok güzel belirterek doğru bir noktaya parmak basmıştır. Kemal Kılıçdaroğlu CHP`sini bir HDP`ye hizmet ederek onu etnik milliyetçilik yapan bir ayrışmacı partiyi meclise taşımayı görev kabul eden yanlış zihniyetlerin peşinden giderken; bir bakıyorsun İYİ PARTİ ve Meral AKŞENER için mücadele eden bir CHP`si hüviyetinde ona kan veren bir CHP`si olmayı kabul edemeyiz. Zaten Akp ve Recep Tayyip ERDOĞAN bütün TÜRKİYE`yi

“böl – parçala – birbirine düşür - parçala” sistemine hizmet ediyor.

Chp`si kendi öz kimliği ve Mustafa KEMAL ATATÜRK çizgisinden ödün vermeden kurucu parti olduğunu unutmadan birlik beraberliğin timsali olan “TÜRK” kelimesinin hakkını veren birleştirici unsur tanımını bırakıp etnik ayrıştırıcı yıkıcı bir anlayışın peşinden koşarak dümeni olmayan bir parti hüviyetinden çıkarak kendinden emin ecdadının ona bıraktığı TÜRKİYE CUMHURİYETİNE ve TÜRK ANLAMININ;

“Türkiye Cumhuriyetini kuran halka (amacı, kanısı, dikkati, ciddiyeti, düşüncesi, sevgisi, kalbi ve gönül bağı ile) ve bir arada yaşadığı toprağa vatan diyenlere “TÜRK” denir” şiarı ile yola çıkan;

DİYAP AĞA`nın dediği gibi “Biz Kürt – Türk bilmezdik, bizler vatan mücadelesi için birlikte hareket ederdik. Ayrımcılık KÜRTÇÜLÜK yapanlar İNGİLİZ uşaklığı yapanlardı.” Emperyalizme hizmet edenlerdir. Diyen DİYAP AĞA`nın ve ecdadın torunları olarak hareket etmeliyiz.

Bugün bizim sistemimizi yanı CUMHURİYETİ bırakıp başkalarının “BAŞKANLIK SİSTEMİNE” geçmek, “EYALET SSİTEMİNE” geçmek AYRIŞMALARI körükleyen siyaset yapmak “en yakın bizden değildir” uşaklarının ATASINI bırakıp başkalarının dümen suyuna hizmet etmek değil midir?

Bu noktada CUMHUREYET HALK PARTİSİ ve KELAM KILIÇDAROĞLU ekibi; söylemleri AKP`nin bize dayattığı başkanlık sistemine hizmet eden “EŞİT YURTTAŞLIK”, “YERİNDE YÖNETİM”, “ETNİK MİLLİYETÇİLİK”, “Bölgesel ayrışmalara yönelmek” ve bunu Avrupa uyum yasaları gereğince yapıyorum diyerek “başkanlık ve eyalet sistemini” çaktırmadan CHP`si tüzüğüne ve TÜRK kelimesini çıkararak çaktırmadan hayata geçirmek kurucu parti, kurucu önderine ihanet etmek olmuyor mu?

Önceki seçim propagandasında “MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ” hangi millet sanki AKP gibi “TEK MİLLET” deyimiyle aynı değil mi? Hangi millet?

Hangi millet olarak geliyoruz..? TÜRK kelimesini neden söylemekten çekiniyoruz? Mustafa Kemal ATATÜRK`ün partisi CHP`si bu mudur?

“MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ”… Önceki söylemdi…

AKP; “ T.C”`yi indirmesi, “TÜRK” kelimesini kurumlardan silmesi varken sen CHP`si ne yapıyorsun?

“MİLLET İÇİN GELİYORUZ” yerine “TÜRK MİLLETİ İÇİN GELİYORUZ” Diyemiyoruz neden?

“NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” diyen Mustafa Kemal ATATÜRK`ten geriye “MİLLET İÇİN GELİYORUZ” , “MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ” diyen Kemal KILIÇDAROĞLU`na dönüşen bir CHP`si…

Muharrem İNCE DİKKAT..! Ekibin CHP`sinde temizlendi. Bazen sana iyilik gibi görünen sana şer olabilir. En yakın bildiğin senden olmaya bilir. CHP`si rozetini çıkarıp TÜRKİYE rozetini taktın artık herkese eşit mesafede ve doğru bir ekiple hareket eden birlik ve beraberliği kucaklayan üniter bir devlet anlayışı ile öz karekterini kaybetmeyen üreten ve bilimle hareket eden gençlerden oluşan milli bir şuur ile Müslümanlığını kaybetmeden laiklik anlayışı ile bütün inançları kucaklayan bir TÜRK MİLLETİ olarak TÜRKİYE SEVDASINI hayata geçirmek aslında herkesin emeli olmalıdır. Başkalarının dümenine çalışmak olmamalıdır.

Ey Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Vatandaşları farkında mısın yine kandırılıyoruz..!

İktidar ve muhalefeti ile oyun TÜRK MİLLETİNE oynanıyor… Hepsi ucu dışarıda olan SİYONİZME HİZMET ediyorlar…,

“Kim kazanırsa kazansın SİYONİZM kazanır… Sahip olmak hiçbir şey kontrol her şey…”

Her şeyi kontrol eden bir Siyonizm ile karşı karşıyayız.

Eyyy CHP`si sen HDP değilsin!

Eyyy CHP`si sen İYİ PARTİ hiç değilsin!

Ey CHP`si sen karakterini MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`ten alan “TÜRK MİLLETİ” manasını sahip, birlik ve beraberliğin ne olduğunu bütün dünyaya haykırmış bir partisin gerisi teferruattır.

Sevgi ve saygılarımla… Öz kimliğine dön ve herkesi kucaklayan “TÜRK MİLLETİ” olarak ayağa kalk ATAN senden bunu bekler… Tarih senden bunu bekler… Geleceğimiz çocuklarımız senden bunu bekler…

Sen CUMHURİYET HALK PARTİSİ`sin nokta… murat akbaş… hainliğin sınırı yoktur… ata mirası ulus…