Milliyetsiz bir dünya kurmaya çalışan bir avuç SİYONİST AİLELER kendilerine geldiklerinde ırkı, milli ve aşırı dinci bir ulus olarak dünyaya hâkim olmaya çalışıyorlar. Bunu yaparken ülkelerin içinde bir gölge misali hareket ederek bütün ulusları birbirine düşürüyorlar. Sonuçta gölge olduklarından onlara hesap soran olmadığı için nerde bir oyun kurulsa bunu o ulus yapmış gibi oluştuğu için uluslar birbiriyle hesaplaşmaya ve hatta savaşlara götürülüyor. Bütün bu olup bitenlerden tabiî ki gölgedeki Siyonist Aileler güçlerine güç, paralarına para katıyorlar.

Siyonist Ailelerin birçoğu dünya uyuşturucu pazarını yönetmektedir. Bu aileler kuruluşuna destek oldukları şirketlerden biri de EAST INDIA COMPANY`dir.

East India Company`nin afyon ticareti ile ilgili bilgileri uyuşturucu şirketi “Kıssenger`ı Deli Eden Kitap” adlı çalışmada bulabilirsiniz. Kitabın ilginç yanı, East India Company`nin uyuşturucu ticaretini masonların “ATALARI” konumundaki TAPINAKÇILARDAN devraldığını vurgulaması enteresan değil mi?

1975`te British East India Company Uzak Doğu ofisini Çin`de CANTON Limanında açtı ve uyuşturucu ticaretine başladı. Bu tarihten 1840`a kadar ki ilk afyon savaşına kadar uyuşturucu ticareti olağan üstü gelişti. Şirketin baş propagandacısı şirketten maaş alan Adam SMITH idi.

Yahudilerin yönetiminde büyük ölçüde etkin olduğu East India Company`nin destekçisi olan İngiliz Başbakanı Palmertson`un bir ÜSTAT MASON” olması sanırız bir tesadüf değil mi? Bunları niye mi anlatıyorum? Bizim HALKBANK, ZARRAF, ABD, İRAN, TÜRKİYE`de dönen dolaplarla çok alakası var. Aynı burada anlatacağım olaylar gibi, fakat bulmacayı çözmeyi okuyucularıma bırakıyorum…

11 Eylül olayları ikiz kulelere yapılan saldırı aslında “DÜNYAYA YAPILAN DARBENİN AYAK SESLERİYDİ.” Amaçları bir avuç Yahudi Ailesi kendi yazdıkları dini kitaba istinaden kurdukları “ŞEYTANİ PLANI” hayata geçirmek için ABD üzerinden bütün dünyaya uygulayacağı kaos - karmaşa savaşının ilk hamlesiydi. Bundan sonra dünyanın yaşadığı “İSTİLANIN MEŞRULAŞMASINI” sağlamak için önceden laboratuarlar da kurgulanmış ve ABD üzerinden oynanan bir oyundu. Gölgede olan bir avuç SİYONİST YAHUDİ AİLESİ DÜNYAYI TEK BİR MİLLETİN YANİ KENDİ BÜYÜK İSRAİL`İNİ KURMAK İSTERKEN; BÜTÜN ULUSLARI VE MİLLETLERİ YOK SAYACAĞI MİLLİYETSİZ VE DEVLETSİZ BİR YAPIYI HAYATA GEÇİRİYORLARDI. Kendi dışındaki diğer bütün insanları, insan olarak görmüyorlardı. Kendilerine hizmet eden köleler hatta hayvan olarak “GOYİM” kendi tabirleriyle ve kendi yazdıkları dini kitaplarıyla bunu kendi DÜNYADAKİ BÜTÜN YAHUDİLEREDE DAYATIYORLARDI. Onlar ne düşünüyor diye sormayı kabul etmiyor hatta karşı çıkanı gözünü kırpmadan yok etmeyi “TANRI`NIN BİR İSTEĞİ GİBİ” dünyaya ve kendi Yahudi ırkına bile dayatıyorlardı.

Afganistan`ı bu sayede istila edip TALİBAN`ı deviren ABD`nin hedefi kesinlikle terörle mücadele falan değildi. Buraya “İLLİMİNATİ”`nin amacı ortaya çıkıyor. Amaç ABD güçlerini kullanarak, uyuşturucu trafiğini kontrol altına almaktı. Dünyaya uygulayacağı sistemi finanse etmesini sağlayan noktalardan biriside bu uyuşturucudan elde edilen kaynakla terörü ve karmaşayı finanse ediyorlardı.

Taliban yönetiminin sona erdiği 2011 yılında 185 tonlara kadar inen yıllık AFYON ÜRETİMİ,

2004 YILINDA 4200 TONA,

2008 YILINDA gelindiğinde ise 8500 tona yükseldi. Narkotik uzmanlara göre bu üretimin yıllık değeri 400 MİLYAR DOLARI aşıyor.

Afganistan, terörizmle mücadele iddiası ile 2001 yılında ABD tarafından işgal edildi. Fakat aynı topraklarda terörizmin en önemli finansör kaynağı olan uyuşturucu üretiminde rekor patlamalar oldu.  

Eğer British East CO`yu hatırlarsanız bu firmanın resmi işi çay ticareti olarak gözükmektedir. Ancak LORD PALMERSTON bu firma için İngiliz devletlerince DESTEKLENEN AFYON TİCARETİ POLİTİKALARINI belirlemiştir. Acaba bizdeki politikaların bunlarla bir benzerliği olmasın veya bizim yöneticiler ne gibi kötü işlere bulaştılar da bugün artık devlet olmaktan çıktı şantajla işlerini götüren bu bir avuç YAHUDİ SİYONİST AİLELERİN oyuncağı durumuna geldiler mi ACABA? Yoksa onlar da onlardan olup çıkmışlar? O zaman biz onları niye seçiyoruz veya niye içimizden atıp çıkaramıyoruz?

AFYON TİCARETİ tekeli olarak çalışan ünlü British East India CO`nun Amerika`daki siyasi, dini ve ekonomik olaylara müdahil olması Amerika Birleşik Devletlerine En az 200 yıla mal olmuştur. Tabii ki 300`ler KOMİTESİ ÜYELERİ (Yahudi sisteminin ibr parçası) dokunulmazdırlar. Aynı bir “GÖLGE” misali değil mi?

1931 YILINDA “BÜYÜK BEŞLER” diye bilinen İngiliz firmaları uyuşturucu parasını aklamadan dolayı KRALİYET tarafından “YÜKSEK HİZMET” unvanı kazanmışlardır. Bu unvanlara adayları İngiltere başbakanı belirler ve kraliyet ailesi onaylardı. Pek çok İngiliz Bankası uyuşturucu parası aklama operasyonlarına katılmışlardır. Mesela bizde de bu operasyonlar ZARRAF, HALKBANK,ALTIN, PETROL, İRAN, TÜRKİYE, AFKANİSTAN, ABD, İNGİLTERE, İSRAİL, AB, FETO, RTE, V.B…. olmuş mudur?

AFYON ÜRETİCİ ülkelerinden bir diğeri AFGANİSTAN`dır. Taliban güçlerinin afyon üretimini kısması üzerine bu grubu Afganistan`a yerleştiren CIA onları neredeyse yok etmiştir. Taliban sonrası AFYON ÜRETİMİ UYUŞTURUCU ile MÜCADELE AJANSI (DEA)`na göre 10 KAT artmıştır.

HAYBER GEÇİDİ hakkında yazılan kahramanlık hikâyeleri aslında afyon ticareti ile bağlantılıdır. HAYBER GEÇİDİNE konuşlandırılmış İNGİLİZ BİRLİKLERİ aslında Afganistan`dan KABİL`e kervanlarınca getirilen afyonu korumaktadırlar. Acaba bizim GÜNEY ANADOLU BÖLGESİNDE PKK OLAYI ALTINDA ACABA BUNA BENZER OHAL OYUNLARI OYNANMADI MI? Nerde kalmıştık? İngiliz Kraliyet Ailesinin afyon ticaretinin dışında mıdır? Fakat basından baktığımızda hep ABD GÖRÜNÜR GÖLGEDE BAŞKA BİRİLERİ DAHA VAR DESENE! Yoksa kraliyet ailesinin afyon ticaretinin dışında hiçbir önemi olmayan bu topraklarda asker bulundurmasının nedeni ne olabilir ki?

CIA Ajanları tekrar eroin ticaretinin kontrolünü ele geçirmişlerdi. Mücahit gerillalar AFGANİSTAN içlerinde bir yerleri zapt ettikçe, köylülere devrimci bir vergi olarak AFYON EKMELERİNİ emrediyorlardı. Vay be “DİN İMAN NELERE KADİRSİN DEĞİL Mİ?” Pakistan sınırı boyunca Afgan liderler ve PAKİSTAN istihbaratının himayesi altındaki yerel örgütler yüzlerce eroin laboratuarları işletiyorlardı. Bizim yöneticilerinde örnek aldığı GÜLBEDDİN HİKMETYAR gibi mücahitleri örnek alacağımız çocuk kitaplarına bile girmişti. Hatta bizim yöneticiler onların ayaklarının dibinde oturarak pozlar vermişti. Nerden nereye değil mi?

Güvenilir kaynaklara göre Taliban Hükümeti içindeki dindar Müslümanlar AFYON EKİMİNİ yasakladı. Tabii ki 2001`in kışına kadar üretimin yaklaşık seyrini yok etmeyi başardı.

ABD`nin 2002`de Afganistan`ı işgalinin ardından Afyon üretimi tekrardan artışa geçmiştir. Aslında ABD`nin Afganistan`ı işgalinin ardından AFYON ÜRETİMİ o derece arttı ki, 2004 yılında yapılan bir hükümet çalışması ülkenin “BİR NARKOTİK DEVLET OLMASININ EŞİĞİNDE” olduğunu belirtiyordu.

2005 yılında binlerce ABD ve müttefik askerinin işgali altında olmasına rağmen Afganistan AFYON SATIŞINDAN 2,7 milyar dolar kazandı. Artı bu, ülkenin toplamında 5,2 milyar dolar olan brüt milli hâsılasının % 52`sine karşılık geliyordu. Hatırlar mısınız? NATO GÜÇLERİ HATTA HİKMET ÇETİN VE T.S.K`DE NATO ADI ALTINDA ORALARDA KİMLERE HİZMET ETTİLER? VAYBE HACİVAT VE KARAGÖZ GÖLGE OYUNLARI BU GÖLGE OYUNUNU KURANLARIN YANINDA AĞZI AÇIK KALIR DEĞİL Mİ?

Örneğin 300`ler komitesinin izni alınmadan NIXON tarafından gerçekleştirilen “FRANSIZ BAĞLANTISI” isimli büyük operasyonda aslında bir konteynırın sadece dörtte birini (1/4) dolduracak kadar eroin yakalamıştır. Bu konuda 300`LER KOMİTESİ yaptığı hata nedeniyle NIXON`un cezalandırılmasına karar verilmiştir. Bu kararda yakalanan miktarın öneminden çok 300`ler KOMİTESİNİN yardımıyla BEYAZ SARAY`a gelen NIXON`un itaatsizliği rol oynamıştır.

Amerika 60 AİLE tarafından değil, 300`ler KOMİTESİNCE, İNGİLTERE İSE BU KMİTEYE BAĞLI 100 AİLECE YÖNETİLMEKTEDİR. GÖLGE HER YERİ SARMIŞ TEKRARDAN GÜNEŞİ GÖREBİLECEK MİYİZ?

Bu aileler, evlilikler, banka ve firma ortakları, Kara Asalet, masonluk, Kudüs St. John Şövalyelikleri gibi pek çok yerde birbiriyle karşılaşmışlardır. İşte bu ailelere mensup kişiler ve yardakçıları HONG KONG, TÜRKİYE, İRAN ve PAKİSTAN`dan yapılan eroin nakliyesini, eroinin Avrupa ve Amerika pazarlarına en ucuza sağlanmasını garanti altına almışlardır.

Bizler vatan millet Sakarya diye savaşalım onlar gölgeliklerde kanlarımızın canlarını okusunlar. Ne güzel memleket değil mi? “EVET Mİ / HAYIR MI?” NİÇİN MÜCADELE ETTİĞİMİZİ BİLİYOR MUSUNUZ? Sonra Zarraf şantajları, Almanya, Hollanda önümüze ne koyuyorlarsa yemeğe devam edelim değil mi? “TEK MİLLET”`derken “MİLLİYETSİZ MİLLET” nasıl oluyorsa değil mi? O zaman sorarlar;

“MİLLİYETSİZ BİR DÜNYA YARATMAK İSTEYENLER İSRAİLLER İSE VE BU İSRAİLLER KENDİLERİNE GELİNCE EN MİLLİ, EN DİNDAR, EN IRKÇI OLMAYI İSTİYORLAR VE DÜNYAYI YÖNETMEK İÇİN İNSAN OLARAK GÖRMEDİKLERİ “GOYİMLERİ” yok etmeyi kitaplarına da uydurmuşlar… Ondan sonra DİYARBAKIR`DA BÜTÜN TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLARININ ÖNÜNDE “MİLLİYETSİZ TEK MİLLET” DEMEK Kİ “DÜNYA LİDERİ BÖYLE OLUNUYORMUŞ.”

UYUŞTURUCU sorununun çok az dikkat edilen bir yönü de II. DÜNYA SAVAŞI`ndan beri ABD Hükümetinin uyuşturucu kaçakçılığını canlandırmadaki öncü rolüdür. Bu rolün arkasında kimler vardır?

Nikaragua`ya karşı gizli kapaklı yürütülen savaşta bölgedeki uyuşturucu tacirlerine ilaç geldi, çünkü CIA`nın ABD paralı kuvvetlerine hava yoluyla yasa dışı olarak silah taşıması, uyuşturucuların ABD`ye geri nakli için kolay bir yol sunuyordu. Artı kaçakçıların bildirdiğine göre, bu işi kimi zaman ABD HAVA KUVVETLERİNE ait üsler aracılığı ile yapıyorlardı. Acaba bizim İNCİRLİK ÜSSÜNDEN NELER GELMİŞ NELER GİTMİŞTİR DEĞİL Mİ?

PANAMA`ya uyuşturucu kaçakçılığı, MOSSAD gözetiminde ve İSRAİL UÇAKALRI ile yapılmaktadır.

Bazı İSRAİLLİLER LATİN AMERİKA`ya tamamen yerleşirler. Bunların arasında % 5 – 10 komisyon karşılığında İSRAİL SİLAH ENDÜSTRİSİ ile diktatörlük arasında aracılık görevi üstlenen silah tüccarları da vardır.

ABD`nin yasa dışı uyuşturucu ticaretine karıştığına dair son zamanlarda dile getirilen iddialar en üst düzeye kadar uzanıyor. Hatta yayınlanan beş kitap ve birçok internet sitesi hem Başkan GEORGE W. BUSH`u hem de babasını uyuşturucu ticareti ile ilintilendirmektedir.

Eskiden NBC`de yayınlanan bir iş dünyası haber SHOW`unun yapım yönetmeni olan Dniel HOPSICKER`de Barry and the boys: The CIA, The Mob and America`s Secret History (Barry ve çocuklar: CIA, Çete ve Amerika`nın Gizli Tarihi adlı bir kitap yayımladı.

Bu kitapta, Hopsicker aynı zamanda AMERİKA`nın en başarılı uyuşturucu kaçakçılarından biri ve bir CIA AJANI olan SEAL`in, REAGAN`ın Başkan yardımcısı olduğu sırada GEORGE H. W. BUSH`a neden kızdığının ayrıntılarını veriyor.

En azından ANKANSASLI bir kanun adamı MEAN`daki uyuşturucu kaçakçılığı faaliyetleri ile ilgili eyalet soruşturmasını engelleyen kişinin o zaman ki VALİ CLINTON olduğunu açıkça beyan etmiştir.

Kimin eli kimin cebinde değil mi? O zaman bizim başımızdakiler acaba bunlardan aşağı kalır yanı kaldı mı sizce?

Milliyetçiyim diyenler milliyetçi olsaydı bugün bunlar yaşanır mıydı?

Din adına meydanlara inenler gerçek dindar olsaydı bugün bunlar yaşanır mıydı?

Atatürkçüyüm diyenler gerçekten emanete sahip çıksaydı bugün bunları yaşar mıydık?

“EVET VE HAYIR” REFERANDUMUNU ÖNÜMÜZE GETİRENLER GERÇEKTE KİMLER OLDUĞUNU ANLADINIZ MI?

ULUSLARI KUKLA GİBİ OYNATAN GÖLGE DE MALI GÖTÜRENLERİ ANLADINIZ MI?

SAHNEDE OLAN YÖNETİCİLER FİGÜRANDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLLER… LİDER KİM DÜNYA LİDERİ KİM?

TEK KURTULUŞ “BİRLİK ZAMANI” DİĞER ULUSLARA ÖRNEK OLMA ZAMANI YOKSA BU FIRTINADAN ÇIKIŞ YOK…

NE MUTLU TÜRK`ÜM DİYENE…

NE MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE…

NE MUTLU İNSANIM DİYENE…

HER ŞEYE RAĞMEN “MÜCADELE HER YERDE”…

SEVGİ VE SAYGILARIMLA… İNSAN OLMA SEVDASINDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE… ata mirası ulus… murat akbaş

Kaynakça: KÜRESEL GÜÇ İLE SON TANGO – FETHİ ALİKOÇ – TOGAN YAYINCILIK