Dostları Altuntaş ve Sakarya Ailelerini Mutlu Günlerinde Yalnız Bırakmadı

İBB Florya Sosyal Tesisleri İdeal Salonda yapılan düğün’de her iki ailenin dostları mutlu günlerinde Altuntaş ve Sakarya ailelerini yalnız bırakmadı. Düğün ve Nikah merasimi önce Kur’an-ı kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra Zeytinburnu Belediye Başkanı  Yardımcısı Mehmet Zafer Alsaç Nikahı Kıydı. Nikahın şahitleri arasında Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver, Hamidiye Su Genel Müdürü Kenan Kılıç başta olmak üzere kalabalık bir gurup nikah için şahitlik yaptı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç 

Gelinin Babası Mehmet Altuntaş Gazetemize Şunları Söyledi

“Kızımın ve damadımın Mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan düğününüze ve nikah merasimimize icabet eden, telefon açan, mesaj gönderen bütün dostlarımıza her iki aile adına teşekkür ederim. Rabbim her anne ve babaya evladının mutluluğunu görmeyi nasip etsin. Rabbim ülkemize bir an önce barış, huzur ve kardeşlik iklimi nasip etsin”  dedi.

Kimler Zeynep ve Adem’in Mutlu Gününe Katıldı ?

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver, CHP Zeytinburnu Belediye Meclis Grup Başkan vekili Hasan Hüseyin Üsküdar, CHP Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi İlkay Biber,Zeytinburnu Belediye başkan yardımcıları, Mehmet Zafer Alsaç, Gökhan Kasap, Ak Parti  Meclis üyeleri, Sami Yapar,Adem Uluocak,Yunus Gülmek, Fatma Balcı, Fatma Yazıcı, Fevzi Altuğ, Fikret Tuncer, A.Hakim Kaya, Mehmet Şirin Çelik, Kadir Erbasan, Eski ve yeni Ak Parti ilçe başkan yardımcıları başta olmak üzere İstanbul Siyasetinin önde gelen bir çok ismi  Altuntaş ve Sakarya ailelerini  yalnız bırakmadı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim