Gelin Tarafının çok sayıda köylüsü mutlu gününde gelin ve damadı yalnız bırakmadı

Gelinin babası Malatya Kale (İzollu) ilçesinin Kıyıcak köyünde Ahmet Özbaysar olunca çok sayıda köylüsü genç çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Damadın babası Merhum Hamit Kaymaz Oğlu’nun mutlu gününe şahit olamadı. Annesi Hediye Yılmaz oğlunun mutlu gününe şahit olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Yusuf Sıddık Çetiner 

Gelinin Babası Ahmet Özbaysar Gazetemize şunları söyledi:

Otomotiv sektöründe faaliyet göseren gelin Zehra Özbaysar’ın babası Ahmet Özbaysar yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Öncelikle son günlerde ülkemizde cereyan eden terör olaylarında hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerim. Aslında yaşanan olaydan dolayı düğünümüzü etelemeyi de düşündük ama terör örgütlerinin özellikle ülkemizde hayatı  olumsuz yönde etkilemek adına bu tür terör elemlerini yaptıklarını için amaçlarına hizmet etmemek adına düğünümüzü buruk bir şekil de olsa yaptık. Rabbim ülkemizi her türlü terör belasından korusun”
dedi.

Ahmet Özbaysar daha sonra şunları söyledi ”Kızımın mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza her iki aile adına teşekkür ederim. Özellikle benim doğup büyüdüğüm Malatya İli Kale (İzollu) ilçesi Kıyıcak (Pirot) köyünden çok sayıda komşumuz ve arkadaşlarımızın bizi onore etmelerinden dolayı çok mutlu olduk Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Gelin ve Damat’da herkese teşekkür etti

Mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan büyük küçük bütün dostlarımıza teşekkür ederiz. Allah hepsinden razı olsun diyerek duydu ve düşüncelerini ifade ettiler.

İstanbul Times Yayın Grubu Olarak bizlerde genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim