Düğün’de her detay düşünülmüştü

Damat Özgür Özmen’in dayıları Op.Dr.Hüseyin Urlu, İbrahin Urlu,Battal Urlu, Ömer Urlu, Ökkeş Urlu mutlu gününde yeğenleri Özgür Özmen ve gelinleri Dr. Selen Baran Özmen’i Yalnız bırakmadılar.

Op.Dr.Hüseyin Urlu ve eşi Nermin Urlu Kokteyl öncesi bütün konukları fuaye salonu girişinde karşılayarak herkes ile yakından ilgilendi.

Dr. Urlu Nikahında şahidi oldu. Nikahtan sonra yemeğe geçen konukları da masalarında ziyaret edip hatıra fotoğrafı çektiren Hüseyin Urlu’nun bu davranışı bütün katılımcılardan tam not aldı.

Selen Baran ve Özgür Özmen Çifti Mutlu Günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti

Gazetemize kısa bir konuşma yapan Dr.Selen Baran Özmen ve Özgür Özmen uzaktan ve yakından mutluluğumuza ortak olmak için düğünümüze kadar zahmet edip gelen herkese kendimiz ve ailelerimiz adına teşekkür ederiz dediler.

Damadın dayısı ve nikah şahidi Op.Dr.Hüseyin Urlu Nikah memurunun neler söyleyeceksiniz demesi ile şunlar söyledi:

Öncelikle düğünümüze teşrif eden bütün dostlarımızı can-ı gönülden teşekkür ederim. Yeğenim Özgür ve Kızımız Dr.Seda Baran Özmen’e mutluluklar dilerim. Her ikisinden de vatana millete hayırlı evlatlar kazandırmalarını dilerim. Her günleri bugünkü gibi huzurlu ve mutlu olmasını dilerim şeklinde konuştu.

Yılın düğününde her detay en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü. Dans edilen Piste kocaman bir yazı ile Selen ve Özgür yazılmasından tutun masa konseptine kadar her gayet zarif ve şıktı.

Selen ve Özgür çifti daha sonra mutluluklarına ortak olmak için düğüne gelen herkesin mesajına giderek hoş geldiniz demeleri de oldukça şık ve zarif bir davranış olarak görüldü.

Özgür Özmen’in dayıları İbrahim, Battal, Ökkeş ve Ömer Urlu yeğenleri, Kuzenleri Can Deniz Urlu, Av. İlkşan ve Aycan Urlu’da Özgür Özmen ve gelinleri Dr.Selan Baran Özmen’e bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Gazetemizin Kurucusu ve imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’de şunları söyledi:

Dr.Selen Baran ve Özgür Özmen nişanladıkları zaman haberinizi yapmak benden dedim. Dün yani 23 Eylül 2018’ de yapılan düğüne davet edildim. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Bu Haberimizi de hayatları boyunca saklayacakları bir anı olmasını dilerken düğünlerindeki mutluklarının hayat boyu devam etmesini dilerim.

Özgür Özmen ile yıllardır beraber yöneticilerinden olduğu Avrasya Hastanesinde güzel çalışmalara imza atıyoruz. Her iki değerli kardeşime bir ömür boyu mutluluklar dilerim şeklinde konuştu.

Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Yerleşkesi Doktor ve çalışanları mesai arkadaşları Özgür Özmen ve Selen Baran Özmen’i mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim