Medya takibinin öncü kuruluşu Ajans Press televizyon ekranlarının nabzını tuttu. Ajans Press’in Eylül ayı içerisinde gerçekleştirdiği medya incelemesinde yeni sezonun en çok konuşulan kanalı Kanal D oldu. Kanal D Eylül ayı içerisinde 910 habere konu olarak yeni sezonun en çok konuşulan kanalı olurken, Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi ve programlar içerisinde en çok konuşulan yapım ise 138 habere konu olan Çocuklar Duymasın oldu.

Yeni sezonun en çok konuşulan ikinci kanalı 870 habere konu olan ATV oldu. ATV ekranlarının en çok konuşulan yapımı ise 169 habere konu olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oldu.

Star TV 607 habere konu olarak Eylül ayının en çok konuşulan üçüncü kanalı olmayı başarırken; Star TV’nin en çok konuşulan yapımı başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisi oldu; dizi 95 habere konu oldu.

Show TV Eylül ayı içerisinde 604 habere konu olurken kanalın en çok konuşulan yapımı 60 habere konu olan Yeni Gelin dizisi oldu. Televizyon ekranlarının en çok konuşan kanalları listesinde TV 8 442 habere konu olurken, FOX TV 365 haberle konuşulmayı başardı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kalbimdeki Deniz dizisi 101 haberle kanalın en çok konuşulan dizisi olmayı başardı.

Editör: TE Bilisim