Gösteri dünyasında "gönül ferman da dinlemez, boy farkı da" diye düşündüren çok sayıda çift ilişkilerini mutlu bir şekilde sürdürüyor.

İşte gittikleri her yerde bu özellikleriyle dikkat çeken o ünlü çiftler..

Avril Lavigne'in eski eşi Deryck Whibley bir süredir birlikte olduğu Ariana Cooper ile dünyaevine girdi.  Whibley'in boyu 1, 63 cm. Model olan eşi ise 1. 70'in üzerinde. Cooper özellikle topuklu ayakkabı giydiğinde çiftin arasındaki boy farkı daha çok belli oluyor.

Aralarındaki boy farkını hiç umursamayan ama nereye giderlerse bu fark yüzünden ilgi çeken çiftlerden biri de Jamie Cullum ile Sophie Dahl. Cullum,  1.63 cm. boyunda.  Eşi Sophie Dahl 'ın boyu ise 1.80 cm.

Eski tüfek müzisyenlerden od Stewart, eşlerini genellikle moda dünyasından seçiyor. Tıpkı şu anda evli olduğu Penny Lancaster gibi.  Stewart'ın boyu da 1.60'ın biraz üzerinde. Eşi Penny Lancester ise 1. 80 cm boyunda.

Tom Cruise'a ise bugüne kadar hep kendisinden aha uzun boylu eşler denk geldi. Ünlü aktörün boyu 1. 72 cm. Eski eşi Nicole Kidman ise uzun boyuyla tanınıyor. 1.80'lik Kidman'la Cruise el ele yürürken ilginç bir görüntü sergiliyorlardı.

Cruise'un bir süre önce boşandığı eski eşi Katie Holmes da aktörden uzun boylu. Holmes'un boyu ise 1. 75. Topuklu ayakkabı giydiğinde Cruise'dan çok daha uzun gibi görünüyordu.

Seth Green ile eşi arasında da dikkati çeken bir boy farkı var. Green, 1.60 cm boyunda, eşi Clare Grant'ın boyu ise 1.80'e yakın.

Usta yönetmen Roman Polanski ile eşi Emmanuelle Seigner'ın arasında da dikkate çeken bir boy farkı var. Polanski, 1. 63 cm boyunda. Karısı Emmanuelle Seigner'ın boyu ise 1.80'e yakın. Çiftin yaş farkı da mutluluklarını engellemiyor. Polanski 82, Seigner ise 49 yaşında.

Formula 1'in patrone Bernie Ecclestone ise eski eşi Slavica Radic 1.88 cm boyunda. Evet, bu belki bir kadın için alışıldık bir durum değil. Ama Ecclestone'un boyu da biraz kısa. Ünlü işadamı 1. 59 cm boyunda. Evlilikleri bir süre önce sona eren çiftin iki kızı Tamara ve Petra da anneleri gibi uzun boylu.

Editör: TE Bilisim