Damadın amcası Ak Parti Zeytinburnu belediye meclis üyesi Cahit Bayram misafirleri kapıda karşıladı

Saatlerce Sümeyye ve Fatih’in mutlu gününe tanıklık etmeye gelen konukları kapıda karşılayan CSS Bayram’ ın sahibi iş adamı ve Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi Cahit Bayram kardeşi Sadettin Bayram ‘ ın büyük oğlu Fatih’ in mutlu günü için şunları söyledi ”Fatih kardeşim  Sadettin’ in büyük oğludur.İlk kez damat babası olan kardeşimin mutlu gününde yeğenim Fatih ve eşi Sümeyye’yi ve misafirlerimiz ile birlikte olmak güzel bir duygu.Rabbim herkese evlatlarının  mutluluğunu göstersin. Bayram ailesini yalnız bırakmayıp düğünümüze gelen tüm misafirlerimize aile adına teşekkür ediyorum diyen Cahit Bayram her anne ve babaya evlatlarının mürüvetini görmesini Allah’tan diledi.

İstanbul Times Haber Merkezi  / Özel Haber 

Damat Fatih’ in Babası CSS Suat ‘ın sahibi Sadettin Bayram çok mutluyuz dedi

Sadettin Bayram İstanbul Times Tv Mikrofonlarına yaptığı açıklamada şunları söyledi ”Bugün bir baba’nın en çok mutlu olacağı en önemli bir anı yaşıyorum. İlk kez kayınbaba olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşamaktayız. Ben ve eşim tarifi imkansız bir mutluluk yaşıyoruz. Allah her anne ve baba’ya evlatlarının mutlu gününü göstersin” dedi.

Çiçeği burnunda gelin Sümeyye Yılmaz ise hayatını Fatih Bayram ile birleştirmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek her genç kızın telli duvaklı gelin olmasını diledi.

Fatih Bayram’da Sümeyye Yılmaz ile evlenmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyerek Allah hiçbir zaman bu mutluluğumuzu bozmasın dedi.

Düğün  Türkçe ve Kürtçe türkülerle gece yarısına kadar devam etti. Konuklar gönüllerince halay çekerek eğlendiler.


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Editör: TE Bilisim