Şiir dünyasının yeni sesi  Gazeteci ve tv programcısı Songül Korkmaz  6 şiir’den  oluşan ilk albümünü Küçükçekmece nikah sarayında  tanıttı. ANT Menajerlik yönetim kurulu başkanı Arif Antlı tarafından organize edilen  Küçükçekmece nikah sarayında düzenlenen  albüm tanıtım galasında Korkmaz’ın sanatçı dostları ve sevenleri  güzel sunucuyu yalnız bırakmadı. Albüm çalışması nedeniyle tv  programlarına  uzun bir süre ara verdiğini söyleyen güzel sunucu Songül Korkmaz, “İnşallah bu albüm bana uğur getirecek ve 2012 benim altın yılım olacak ” dedi.

DOSTLARI YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Küçükçekmece nikah sarayında gerçekleştirilen albüm tanıtım galasına basın mensupları ve davetliler yoğun ilgi gösterdi. Radyo ve Tv programcısı DJ İmparatorun sunuculuğunu üstlendiği albüm tanıtım gecesinde onlarca ünlü sanatçı biaraya geldi. Programda Songül Korkmaz albümünde yer alan “Son Papatya” Şiirini okurken  Çılgın Sedat ise kendine özgü yorumu ile düet bölümünü seslendirerek salonda bulunan misafirlere güzel bir gece yaşattı.  

ALBÜM GALASINA ÜNLÜ YAĞDI

Songül Korkmaz’ı siyaset ve sanat dünyasından tanınmış simalarda yalnız bırakmadı. Geceye Malatya Pütürge Belediye Başkanı Dr. Necdet Ayaydın, Emniyet Müdürü Başmüfettiş Hasan Adak, AK Parti İstanbul Büyük Şehir Meclis üyesi Aziz Damar, Yönetmenler; Gani Rüzgar Şavata, Gazi Karadağ, Ahmet Satılmış, Programcılar; Medya Tv Leman Çakın, Düş Bahçesi Ali, Murat Balkuş, Adem Metan, Gazeteciler; Hüseyin Çetiner, Mustafa Akbaba, Ferhat Yıldırım, Yılmaz Birinci, Halil Çilingir, Sanatçılar; Selahattin Alpay, İzzet Altınmeşe, Belkıs Akkale, Aydın Aydın, Çılgın Sedat, Maral, Haydar Ulaş, Yaman, Serpil Sarı, Mustafa Yılmaz, Mehmet Öndül, Sebile Can, Esengül, Canbay, Saray Nur, Malatyalı İkiz Kardeşler, Mahmut Mardinli, Ozan İsa Koç, Seyhan Güler, Siirtli Özkan’ın yanı sıra yüzlerce işadamı ve dernek başkanları katıldı.  Bazı Milletvekilleri ve Belediye Başkanları telgraf göndererek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Gecenin sonunda Songül Korkmaz,  albüm tanıtım galasına katılan misafirlere teşekkür etti.

 ÜNLÜ SANATÇILAR DÜET YAPTI

Güzel sunucu Songül Korkmaz’ın  Erken Müzik Etiketi ile piyasaya çıkardığı  Yalnızlığın Adresi” isimli  Şiir albümünün  yapımcılığını ve Aranjörlüğünü  Serdar Erken yapmış. Albümün yönetmenliğini ise Mehmet Tokat  üstlenmiş.  Altı eserin yer aldığı şiir albümünde Berdan Mardini, İzzet Altınmeşe, Ahmet Şafak, Ömer Danış, Çılgın Sedat, Sevgi Arslan  ve Çoban Ali gibi ünlü isimler düet yapmış.

 SONGÜL KORKMAZ’IN  BİYOGRAFİSİ

Malatya Darende’li bir ailenin en küçük kızları olan Songül Korkmaz, 1985  Malatya Darende’de  dünyaya geldi. İlk, Orta ve lise öğrenimini Memleketi  Malatya’da tamamladıktan sonra Eğitimine  ara vermeden İstanbul’da devam etti. Radyo Televizyon bölümünü bitiren Korkmaz,  bu güne kadar bir çok Televizyon  kanalında haber spikerliği ve programcılık yaptı. Hanımefendiliği ve duruşuyla Haber spikerliği yaptığı  dönemlerde, Çeşitli kurum ve kuruluşlarca defalarca ödüle layık görüldü.


HABER: Ferhat Canbey / İstanbul

Editör: TE Bilisim