‘On’dan Kalan Şarkılar’ konsepti ile büyük beğeni toplayan Sıla, Harbiye serisine hız kesmeden devam ediyor. Harbiye’deki 5’inci gecesine turuncu renkli, uzun ve yırtmaçlı bir Mugler elbiseyle çıkan sanatçı ikinci yarıda tercihini A46 Tuvanam payetli elbiseden yana kullandı.

‘AFİTAP’ I ANNESİNE BAKARAK SÖYLEDİ

ANNE-BABASININ NİŞAN YILDÖNÜMLERİNİ KUTLADI

Sıla, konserin ikinci bölümünde seslendirdiği Afitap şarkısındaki ‘Git gide anneme benziyorum’ sözlerini kendisini izlemeye gelen en ön sıradaki annesine bakarak söyledi. Sanatçı aynı zamanda 48’inci nişan yıldönümlerini kutlayan anne babası Şükrü ve Ömür Gençoğlu’yu tebrik etti.

DOMATES, BİBER, PATLICAN

Orkestra ekiabinde yer alan perküsyoncu arkadaşı Mustafa İşleyen’in müzik aletlerine dekor olarak astığı kurutulmuş sebzelere takılan Sıla, Barış Manço’nun ‘Domates, Biber, Patlıcan’ şarkısını söyledi.

ÜNLÜ İSİMLERİN SILA HAYRANLIĞI

Her konserinde birbirinden ünlü isimlerin de seyirci olarak yer aldığı Sıla’nın son konserindeki konukları arasında Haldun Dormen, Göksel Kortay, Buse Terim-Volkan Bahçekapılı, Gamze Topuz-Tümer Metin, Selçuk-Cemre İnan ve Serenay Aktaş vardı.

EGE’YE DE BİR SILA YETMEDİ

Konserleri kapalı gişe olarak büyük bir ilgiyle takip edilen Sıla’nın Ege turnesine de büyük talep var. 3 Ağustos’ta Çeşme, 4 Ağustos’ta ise Bodrum’da sevenleriyle buluşacak olan Sıla, hayranlarının yoğun ilgisi sebebiyle Bodrum ve Çeşme’deki konser sayısını ikiye çıkardı. Sanatçı, 25 Ağustos Bodrum, 20 Ağustos Çeşme konseri ile yeniden Egelilerle buluşacak.

31 Temmuz Altınoluk Amfi Tiyatro

1 Ağustos Ayvalık Amfi Tiyatro

3 Ağustos Çeşme Amfi Tiyatro

4 Ağustos Bodrum Antik Tiyatro

6 Ağustos Datça Amfi Tiyatro

7 Ağustos Marmaris Amfi Tiyatro

20 Ağustos Çeşme Amfi Tiyatro

22 Ağustos Kuşadası Avm Açıkhava

25 Ağustos Bodrum Antik Tiyatro

Editör: TE Bilisim