Nikahı Zeytinburnu Belediye Başkanı kıydı

Sunumunu NTK organizasyon’un sahibi Nihat Tanrıkulu’nun yaptığı düğün’e Siirtli Özkan başta olmak üzere bir çok sanatçı katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın kıydığı Nikahın şahitleri ise,Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver,Başkan  yardımcısı Mehmet Zafer Alsaç,Ali Yaşar ve Mirzeydin Baş’tan oluştu. Murat Aydın nikahı kıydıktan sonra şunları söyledi” Damadın babası Cahit Bayram Mesai arkadaşımızdır. Gökhan’ın düğünü ile son evladını da evlendirmiş oldu.Rabbim evlatlarımız olan Sibel’e ve Gökhan’a ömür boyu huzur ve mutluluk nasip etsin dedi.Başkan  Aydın bayram ve Yaşar ailelerine de her günlerinin bu düğünde olduğu gibi mutlu ve renkli olmasını dledi.

Beyazgül Düğün ve davet Salonunun düğüne kattığı güzellikler görülmeye değerdi

Beyazgül’ün dekoru,gelin ve damadın salona girdiği asansör düğüne ayrı bir renk katı. Asansörden inen gelin ve damadın üzerine bu seferde üstten açılmalı tavandan gül yağdı. Gelin ve damat gülerin altında dans ederken bu sefer de suni kar yağdırıldı.

Cahit Bayram konuklarına teşekkür etti

Meclis üyesi ve iş adamı Cahit Bayram evlendirdiği son oğlu Gökhan’ın nikahını kıyan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın,yardımcıları M.Zafer Alsaç,Gökhan Kasap,meclis üyesi arkadalarına,Batman’dan ve Türkiye’nin değişik yerlerinden gelip düğünlerinde yanında olan tüm dost ve akrabalarına gazeteniz aracılı ile ailem adına teşekkür ederim dedi.

Kimler Cahit Bayramı mutlu gününe katıldı ?

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahatin Ünver, Başkan Yardımcıları Mehmet Zafer Alsaç,Gökhan Kasap,Zeytinburnu Belediye meclis üyeleri, Mehmet Türkmen ,Hacı Kadir Erbasan,Aydın Çığrıkçı ,Hasan Uluocak, Ak Parti Zeytinburnu  meclis üyesi aday adayları, Metin Develi, Mehmet Nezir İlgörmüş,Fikret Tuncer,Fiket Oğuz, Abdülhakim Kaya,Ak Parti Zeytinburnu Çırpıcı Mahalle başkanı Hurşit Bekaroğlu,Gökalp mahalle başkanı Tuncay Balcıoğlu,

Çelenk ve Telgrafları ile Baram ve Yaşar ailelerini yalnız bırakmayanlar

İstanbul Büyük Şehir Belediye başkanı Kadir Topbaş,Ak Parti İstanbul l başkanı Aziz Babuşçu, Beyoğlu Belediye başkanı Ahmet Misbah Demircan,Beylikdüzü belediye başkanı Yusuf Uzun, Sultangazi Belediye başkanı Cahit Altunay,Esenler belediye başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Fatih Belediye başkanı Diş hekimi Mustafa Demir’de çelenk ve telgrafları ile genç çiftlerin mutluluğuna ortak oldu.

İstanbul Times Gazetesi,Zeytinburnu Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv ekibi olarak genç çiftlerimiz Sibel’e ve Gökhan’a  her iki cihan saadeti dileriz.

Kanak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

Editör: TE Bilisim