Kanaltürk'te yayınlanan "Telegol" programına katılan Önder Turacı eşi Ayşe Özdemir, iddialar hakkında konuştu.

Serhat Ulueren'in sunumuyla Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 'Telegol'de Eşine dayak attığı iddiası ile gündeme oturan eski Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı canlı yayında dayak iddialarına yanıt verdi.

Dayak iddialarını reddeden Önder Turacı'nın ardından, eşi Ayşe Turacı'da canlı yayına bağlandı.

Eşine şiddet uyguladığı iddia edilen Önder Turacı canlı yayında iddialara yanıt verdi. Turacı eşinin yalan söylediğini ifade ederek "Bu kadının söyledikleri yalan ve iftiradan ibarettir. Şiddete başvurmam söz konusu değildir. Ben kimseye zarar vermedim. Böyle bir şey yaşanmamıştır. Bu kadının akıl ve ruh sağlığından şüpheliyim. Bunu da mahkemede ispat edeceğim. Tüm bu yaşanılanlar şov ve reklam amaçlıdır. Kanıtı yok ama bir çok iddia da bulunuyor." dedi.

Eşinin reklam ve şov yapmak amacı içinde olduğunu söyleyen Turacı "Herkes gibi bende alkol alıyorum. Ben geçen sene 28 maç oynadım. Her gün alkol alan birisi 28 maça nasıl çıkar. Mahkemede kimin haklı olup olmadığı ortaya çıkacak. Beni tanıyan tanır. Ben ekmeğimi helal yönden kazandım. Öyle bir şeye girmem mümkün değil. Onların amacı anne-kız, benim ismimi karalayıp üzerimden reklam ve şov yapmak. Ben onunla evlenmeden önce ona dedim ki "Benim küçük bir şey sormam lazım dedim. O da evlilik sözleşmesi. Evlilik sözleşmesi yaptım. Ayrıldığımızda para ve mal vermemek için bu sözleşmeyi yaptık." şeklinde konuştu.

Önder Turacı'nın iddiaları sonrası canlı yayına telefonla bağlanan Ayşe Turacı ise Önder Turacı'nın teşvik primi aldığına gözleriyle şahit olduğunu ifade ederek "Ben çok sabrettim. Önder beni kullanıp kullanıp attı. Önder Allah'tan korkmadan, yemin ederek 'ben eşimi dövmedim' demesin. Benim elimde kanıtlar var, mesajlar var. Çıkartırım onları medyaya veririm, o zaman görür o.

Önder de şikenin içinde. Teşvik primi aldığını kendi gözlerimle gördüm. Ben bildiklerimi savcıya anlattım ve savcıda gerekeni yapacağını söyledi. Yakında gerçekler ortaya çıkacak. Benim onun malında mülkünde gözüm yok. Önde Turacı Kayserispor'da oynarken şike işine girdi.

Ben Önder'den boşanmak istiyorum. Ve herhangi bir mal veya para talebinde bulunmuyorum. Sadece benim eğitim masraflarını karşılamasını istiyorum." diye konuştu.
Editör: TE Bilisim