Gelin ve Damadın Anne - Babaları Misafirleri kapıda karşıladı

Misafirleri Kapıda Damadın Babası Osman,Annesi Peyruze,gelinin babası Tahir ve annesi Mülkiye Alptekin karşılayarak bütün misafirlerin hal ve hatırını sordular. Daha sonra masalarda oturan misafirlerin masasını gezerek düğünlerine katıldıkları için her iki aile adına teşekkür ettiler.İ

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

Nikahı Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Av.Saffet Öz Kıydı

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'ın Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatının pikniğinde olmasından dolayı vekili belediye başkan yardımcısı Av.Saffet Öz kıydı. Nikahın şahitleri Mardin Dernek başkanı olan Av.Kemal Dündar,Gülseren Ertunç' İsmail Alkan, ve Mehmet Enver Yeşilmen oldu. Nikahı kıyan Belediye başkan yardmcısı Av.Saffet Öz ve şahitler genç Çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Damadın abisi Cemil Ertunç ve Hakkı Ertunç her iki aile adına şunları söyledi

Kardeşimizin nikahını Zeytinburnu Belediye Başkanımız sayın Murat Aydın'ın vekili olarak kıyan başkan yardımcısı değerli hemşehrimiz Av.Saffet Öz'e,Nikah şahitlerimize, çelenkleri ile düğünümüzde bize güç veren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'a,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Abdulselami Delibalta'ya, CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan'a,3.Dönem Zeytinburnu belediye başkanı Dr.Adil Emecan'a, Mimar Süleyman Uluuocak'a,Elmasım İnşaat Emlak'tan Murat Elmas'a,Ersoy Eczanesine,Fiesta Çiçekçiliğe,Doğuş Çiçekliğe, Yapı Kredi Bankası Veliefedi Şubesine, Türkiye İş Bankası Telsiz Şubesine, Çiğdem Emlak Nuripaşa şubesine,Elit Yapı Gayrimenkul'e, Mahsun Bulut'a, Ahmet Fuat Bodur'a,Geleceğim Zeytinburnu Platformu Başkanı Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'e ve Halkların Demokratik Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerine her iki aile adına teşekkür ederiz şeklinde konuştular...

Narin (Alptekin)ve Bilal Ertunç çifti ise şunları söyledi

Öncelikle nikahımızı kıyan belediye başkan yardımcımız Av.Saffet Öz başta olmak üzere uzaktan ve yakından gelerek düğünümüzde bizi yalnız bırakmayan akraba,dost ve arkadaşlarımıza her iki aile adına teşekkür ederiz şeklinde konuştular.

Sunumu yapan gazeteci Yazar ve televizyon programcısı Hüseyin Çetiner şunları söyledi

Alptekin ve Ertunç ailelerinin değerli misafirleri her iki aile adına hepiniz nikah merasimimiz ve düğünümüze hoşgeldiniz.

Ertunç ailesini 25 senedir tanır ve bilirim. Çevrelerine faydalı işler yapan ve herkese katkılar dokunan bir aile olduklarına bir çok kez şahit olmuş durumdayım.

Bugün burada değerli dostlarım Cemil ve Hakkı Ertunç'un en küçük kardeşleri olan Bilal Ertunç ve Gelinimiz Narin Alptekin'in mutlu günleri için bir araya geldik. Kendi adıma ve ailer adına her iki çifte ömür boyu mutluklar dilerim.

Ertunç ve Alptekin ailerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz şeklinde konuştu.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim