Crowne Plaza Florya en kalabalık günlerinden birisini yaşadı

Nikah şahitleri içinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) başkanı Ergün Turan,Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Malatya Milletvekilleri Mustafa Yaşar, Mehmet Şahin, Prof.Dr.İhsan Sürreya Sırma ,Cumali Ünaldı, LASİAD E. başkanı Gıyasettin Eyüpkoca başta olmak üzere çok seçkin bir ekip nikah şahitliği yaptı.


İstanbul Times Haber Merkezi 

Şahitlerin En Yaşlısı Bilim Adamı Prof.Dr.İhsan Süreyya Sırma Kısa Bir Konuşma Yaptı

Nikah memuresi nikahı kıydıktan sonra Evlilik Cüzdanını Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç’a verdi. Genç Çiftelere mutluluk dileyen Dalkılıç kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi “Her iki aile adına hoş geldiniz diyorum. Kübra ve Burak birbirine çok yakışmış Allah  her ikisini de mutlu etsin. Asla birbirinize karşı kazanacağınız zafer yok. Bu zor zafer yolculuğunda beraberce çok zafer kazanacaksınız” dedi.

Akabinde bütün nikah şahitleri kısaca duygu ve düşüncelerini belirtsin en son hocamız sayın Profesör Doktor İhsan Süreyya Sırma Hocamıza Cüzdanı verelim o da bir konuşma yaparak cüzdanı genç çiftlere versin dedi. Diğer Nikah şahitleri bizim konuşmamıza gerek yok. Hocamız hepimizin adına konuşsun talebinden sonra Dalkılıç  evlilik cüzdanını Sırma’ya takdim etti.

Sırma ‘nın anekdotu herkesi güldürdü

Bugüne kadar on binlerce talebe yetiştiren Prof.Dr. İhsan Süreyya Sırma Hoca evlenen gençlere hayat tecrübelerinden birkaç örnek verdi. Sırma yıllar önce başka bir nikah şahidi iken damadın yanında oturduğunu damadın gelinin ayaklarına basmak için ayaklarını sağa sala doğru götürürken kendi ayaklarına bastığını söyleyene Sırma damadı oğlum bu gelinin ayağı değil sen yanlış yere ayağını basıyorsun dediğini ifade edince salon gülme krizine gidi.

İhsan Süreyya Sırma Dünya tarihinde ilk defa kadın haklarında söz eden kişi peygamber efendimizdir. Evlilikte tabi ki zaman zaman kavga olur ama geçici olması gerekir. Tayyip bey 3 ile sınırlıyor ben ise sınır koymuyorum. Allah ne verdiyse. Size yazdığım 5 ciltlik müslümanların tarihi veriyorum okumanızı tavsiye ederim” dedi.

Gelinin Babası Hacı Vedat Toy Misafirlere Her İki Aile Adın Teşekkür Etti

Duygusal yönü ağır basan gelinin babası Vedat Toy ‘da kısa bir konuşma yaparak davetlerine icabet  eden herkese teşekkür etti.

İstanbul Times Yayın Grubu olarak bizde genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim