34 yaşındaki Kim, dün siyah bir tulumla California'da objektiklere takıldı. Ünlü yıldızın iyice belirginleşen karnı dikkat çekti.

İŞTE BENİM OĞLUM

İkinci bebeğine hamile olan dünyaca ünlü TV yıldızı Kim Kardashian, geçtiğimiz haftalarda henüz belirginleşmeye başlayan karnını giydiği beyaz dar bir elbiseyle gözler önüne sermişti.

İlk hamileliği sırasında aldığı aldığı kilolar ve vücut hatlarını aşırı derece belirginleştiren dar kıyafetleri nedeniyle acımasızca eleştirilmişti.

CANIMI ACITTINIZ AMA UMURUMDA DEĞİLSİNİZ

Hatta verdiği bir röportajda aldığı eleştirilerin canını acıttığı da itiraf etmişti. Hamileliğinin beşinci ayında bazı yayın organlarında "balina"ya benzetilmesinin kendisini çok üzdüğünü söyleyen Kardashian "Bu yüzden gözyaşlarımı tutamadığım zamanlar da oldu" diye konuşmuştu.

Kızı North'u dünyaya getirdikten sonra "ölümüne" zayıflamaya başlayan Kardashian kısa sürede verdiği 12 kilo ile de gündemde kalmıştı. 

Kilolarından kurtulmak için canını dişine takan Kim Kardashian, zaferini kırmızı bikinisiyle objektiflere poz vererek kutlamıştı.Yaklaşık 5 aylık hamile olan 34 yaşındaki ABD'li yıldız, giydiği dar elbisesiyle bu hamileliği sırasında eleştiri oklarına hedef olmamak için giyim tarzını değiştirmeyeceğinin sinyalini verdi.
Editör: TE Bilisim