Nikah Şahidi Işık Sadık Ahmetti

Nikah şahitlerinden birisi Batı Trakya Davası için canını veren merhum Dr.Sadık Ahmet’in eşi Işık Sadık Ahmet‘ti. Emekli Gazeteci Osman Kumandan’ın daveti üzerine nikah şahidi olan Işık Sadık Ahmet’in solona girmesi alkış aldı.

İstanbul Times Magazin Servisi

Gelin Hande Çallıoğlu İstanbul Times Tv mikrofonlarına şunları söyledi “Bugün gerçekten çok mutluyum. Hayatımın en önemli günlerinden birisini yaşıyorum. Normalde uzun ve edebi konuşma yeteneğim  var ama şu an aklıma çok şey gelmiyor. Nikahımıza şahitlik etmesi Işık Sadık Ahmet’i davet eden Osman Kumandan bey’e teşekkür ederim. Ayrıca bu mutlu günümüze sizleri gönderen İstanbul Times Yayın Grubu İmtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’e ve sizlere de çok teşekkür ederim” dedi .

Soner Şahinbaş’da mikrofonlarımıza mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan herkes teşekkür etti.

Osman Kumandan Konuşması ile nikaha renk kattı

Nikah memurunun nikah akdini tamamlaması ise söz verdiği Gazeteci Osman Kumandan kısa bir konuşma yapara şunları söyledi ”Yusuf Yüzlü ve Yavuz yürekli dostlar hepiniz nikahımıza hoş geldiniz. Bugün burada batı Trakya davasını savunurken canını veren Dr.Sadık Ahmet’in eşi Işık hanım aramızda. Bizi kırmayıp nikah şahitliğini kabul ettiği için huzurlarınızda kendisine teşekkür ederim.Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim”dedi.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim