Şengül  ve Adem Çırak Kızları Riya’yı telli duvaklı gelin etmenin ,Azize ve Hidayet Karaca’da oğulları Gökhan’ı damat etmenin mutluluğunu dostları ile birlikte yaşadı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Magazin 

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’ın kıydığı Nikahın şahitleri de oldukça önemli kişilerdi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,İBB.UCLG.MEWA genel sekreteri Mehmet Duman, Damadın bacağı Ak Parti İstanbul il gençlik kolları Halkla ilişkiler birim başkanı M.Abdulhalim Aksu ve damdın amcası nikah şahidi oldu.

Nikah işleminden sonra Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın Evlilik cüzdanını Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya takdim etti. Başkan Çağırıcı’da evlenen gençlere kısa bir konuşma yaptıktan sonra evlilik cüzdanını Mehmet Duman’ın vermesini istedi. Duman’da gelin kızımız bu cüzdanı daha iyi saklar diyerek evlik cüzdanını Rüya Çırak Karaca’ya takdim etti.

Belediye başkanı Murat Aydın’ın damada kendi rızan ile Rüya Çırak ile evlenmek istiyor musun sorusunu sorunca damat önce Bismillahirahmanirahim dedikten sonra EVET  demesi başkan Aydın’ı ve salondaki herkesi  mutu etti.

Gelinin annesi muhabirimiz Çağla Pekgüleç’e duygularını şu şekilde ifade etti ”iki kızımız vardı birisini altı ay önce gelin ettik. Bugünde ikinci kızımızı gelin etmenin mutluğunu yaşarken haliyle ayrılmak her anne gibi beni de üzüyor.  Ama her iki damadımızın da kızlarımızın ve bizlerin kalplerini kırıcı davranışlarda bulunmadıkları için kendimizi çok şanslı ve mutlu hissediyoruz. Rabim herkesin çoluk çocuğuna iyi bir eş ve mutlu bir yuva nasip etsin derken gözyaşlarına hakim olamadı”.

Gelinin babası Adem Çırak ise şunları söyledi “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp gelen tüm dostlarımıza aracılığınız ile teşekkür etmek isteriz. Zeytinburnu Belediye başkanımız sayın Murat Aydın yöresel günler etkinliği başta olmak üzere yoğun işlerine rağmen kızımızın nikahını kıymaya gelerek bizleri ziyadesi ile memnu ve mutlu etmiştir” dedi.

Damadın annesi Azize Karaca’da “Mutlu günlerinde kendilerini kırmayıp davetlerine icabet eden dostlarına teşekkür  ederek Allah herkese oğlunu ve kızını bu şekilde mesut ve mutlu bir şekilde evlendirmeni nasip etsin dedi.

İstanbul Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv olarak genç çiftlerimiz Rüya ve Gökhan’a  ömür boyu mutluluklar dileriz.

Düğünün önemli görüntüleri çok yakında www.istanbultimes.tv de yayınlanacatır.


Kaynak: istanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim