Gamze ve Recep Güçlü evetleri ile solunu inletti

Beylikdüzü Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kıydığı Nikah töreni oldukça renkli geçti.Başkan İmamoğlu yaptığı esprilerle törene renk katarken davetlilerde esprilerle süslenen bir nikaha şahitlik ettiler. İmamoğlu’nun bir tek misafirin itirazı olursa bu nikah olmaz dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber - Merve Saraç 

Bunun üzerine izleyenlerin arasında bulunan bir çocuk benim itirazım var deyince başkan gelin ve damada evetiniz yeterli olmamış bir daha dedi. Bunun üzerine gelin Gamze Güler’in güçlü bir ses ile evet demesinin akabinde bu sefer damat Recep Karakoç
ta salonu inleten sesi ile evet dedi.

Kimler Gamze ve Recep’ i mutlu gününde yalnız bırakmadı ?

CHP Genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin,İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Ensar Ögüt, İstanbul İl başkanı Oğuz Kaan Salıcı,Beylikdüzü Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu,Recep Karakoç’un daha önce C HP Başakşehir gençlik kolları başkanı olarak görev yapmasından dolayı,İlçe başkanı Kazım Özeren,Belediye meclis grup başkanı Hayrettin Özbakır,Meclis üyesi Cemal Doğan, kadın kolları başkanı Mehtap Albayrak, başta olmak üzere çok sayıda CHP üst düzey yönetimi ilk gençlik kolları başkanı Recep Karakoç’u mutlu gününde yalnız bırakmadı.


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim