Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Gala Tv yeni yayın döneminde çok özel programları ve canlı yayınları ile Tv seyircilerin aranan ekranı olmaya devam ediyor. Klip saati, Sektörel Haber, Yatırım Borsası Abdullah Demirkıran ve Serap Can, , spor panorama programlarının yanı sıra Ahmet Ece & Gülesin ile 7 bölge Türkiye, Gülerce Güler Kahraman ve ismini sayamadığımız çok özel programlarla Gala Tv ekranları çoşkulu ve heyecanlı programlara sahip.

Canlı yayınlarla herkesimin kendini bulacağı yöresel müzik eğlence programları ile adını söz ettiriyor. Canbey Medya Group Gala Tv Yönetim kurulu başkanı Ferhat Canbey " Merkezi İstanbul Sefaköy’de bulunan Gala tv, Bölge Gazetesi ve Yaşam TV‘nin kurucusu olan Ferhat Canbey, kanalla ilgili bilgi verdi. ”Yazılı basına 22 yılımı verdim.

Gazeteci olarak bir hayalim vardı. Türk Halk Müziği ağılık bir Televizyon kanalımız olsun istiyordum. iki yıl önce kardeşlerimle Yaşam Tv'yi Kurduk. Şimdide Gala Tv ile Yolumuza devam ediyoruz. İzleyicilerimiz bu ekranda Her yörenin Türkülerini dinlesin istedik. Kendini bulacağı bir yayın kuşağı ile sıcak hanelerin içerisinde özel bir yerimiz olacak." dedi (Akbaba Haber )

Editör: TE Bilisim