Esra ve Osman'dan' güçlü evet

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın gelinin Trabzon'lu olmasından dolayı damadı minik bir imtihana tabi tuttu. Başkan Aydın damada Osman senin nikahnı bir şartla kıyarım dedi. Damat Osman Arıbuğa'da buyrun başkanım dedi. Başkan sen Horon oynarsan nikahı kıyarım dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

Damat'ta bunun üzerine yerinden kalkarak muhteşem bir figürle horon oynadı. Murat Aydın'da tamam Osman sen imtihanı geçtin gel nikahaı kıyalım dedi.

Başkan ilk olarak gelin'e kendi hür iradenle Nail ve Nazmizye oğlu Osman ile evlenmeyi düşüyomusun diye sordu gelin'de gür bir ses ile evettt dedi. Başkan bu seferde damat Osman Arıbuga'ya Ahmet ve Fadime Kesat kızı Esra Havva ile kendi rızan ile evlenmek istiyormusun diye sordu. Osman'da gelinden daha gür bis ses ile evet demesinden sonra evlilik akdi oluşturulmuş oldu.

Nikah şahitleri içinde Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver 'de vardı. Ünver her iki genç kardeşime iki cihanda saadet ve mutluluk dilerim dedi.

Damadın Babası Nail Arıbuğa Şunları Söyledi:

"Öncelikle oğlumuz Osman'ın ve gelinimiz Esra Havva'nın mutlu gününde bizi yalnız bırakmayıp nikahımızı kıyan Zeytinburnu Belediye bakanımız sayın Murat Aydın'a,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver' e, Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkan Yardımcısı Hasan Memiş'e ,Ak Parti Meclis üyesi Yunus Gülmek'e,Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyeleri Nurşen Örnek'e,Canan Aysöndü'ye,Vildan Durmaz'a,Mustafa Yiğit'e,Hüseyin Duran'a,Faik Demircan'a,İsmail Karaoğlu'na, Yusuf Sümer'e,Mehmet Kış'a,Zeki öztürk'e,Hurşit Bekaroğlu'na,Ömer Tan'a,Ak Parti Zeytinburnu  Eski Meclis Üyesi Mali Müşavir Mehmet Tayyar, Niğdeliler Dernek Başkanı Halil Gül'e,Kadim dostum İstanbul Times Gazetesi ve Tv imtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'e,Kıymetli tarihçi Mehmet Fatih Can başta olmak üzere adını teker yazamadığım bütün akraba,arkadaş ve dostlarımıza her iki aile adına teşekkürlerimizi iletmek isterim" dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim