Show TV'deki Bu Tarz Benim'in bu haftaki eleme gecesi her yönüyle diğerlerinden farklıydı. En popüler yarışmacı Nur Bozar elendi. Fakat bu sonucun öncesinde sunucuÖykü Serter'in gözyaşları da vardı.

İŞTE STÜDYODA OLDUĞUNU İDDİA EDEN İZLEYİCİNİN ANLATTIKLARI VE İDDİALARI:

"ARTIK YAYIN ARKASINA DA GÜVENMİYORUM"

Gecede Nur Bozar o kostümle geldi ve elenmek istediğini söyledi. Öykü, "'Bu senin isteğinle olmuyor güzelim. Buna jüri karar veriyor" dedi. Hiç beklemiyorlardı Nur'un bunu yapacağını ve Nur "Ben gitmek istiyorum. Diskalifiye edin yoksa hergün konsepte uymayan kıyafetle gelirim" dedi. Öykü, "Sen kendini ne sanıyorsun g..lımısın" dedi. Nur "Lütfen terbiyenizi takının, bana hakaret edemezsiniz, sizin gibi biriyle bu yarışmada kalamam Ayşegül ve diğer yarışmacılarla başedebilirim ama iş yarışmacıları aştı yapım yayın ekibine ulaştı artık yayın arkasına bile güvenmiyorum" dedi.

AYŞEGÜL JÜRİYE BAĞIRDI

Ayşegül, Nur Bozar'a saldırdı "P..lik defolup gideceksin burdan diye senin yüzünden burda ben çok ezildim, halktan hakaretler aldım senin gibi oyuncu bir .... burda olmayacak eleyin şunu ne bekliyorsunuz" daha diye jüriye bağırdı.

"SÖZLEŞMEM OLMASA BURDA ASLA KALMAM"

Jüriden sadece Uğurkan Erez itiraz etti. "Bu nasıl birşeydir kardeşim bir insana bu kadar hakaret edilmez, sözleşmem gereği burda olmak zorunda kalmasam bu yarışmada bir dakika kalmazdım. Ayşegül, sen nasıl seviyesiz bir kızsın yazık sana. Eniştenin hatırına bu yarışmanın birincisi olabilirsin ama ben hayatım boyunca seni görmek istemiyorum" dedi.

ÖYKÜ SERTER ALEYHİNE TEZAHÜRAT YAPTILAR

Bu sırada izleyiciler Nur Bozar lehine, Öykü Serter aleyhine tezahürat yaptılar. Öykü Serterağlamaya başladı ve seyirciler podyuma ellerinde ne varsa atmaya başlayınca yayın kesilip bizi dışarı çıkardılar. Stüdyonun önünde bir süre protesto oldu....

Editör: TE Bilisim