İşte Acun’un açıklaması

Survivor All Star’da bir yarışmacı oyun sırasında diğerine fiziki müdahalede bulundu diye biz o yarışmacıyı kesinlikle elemiyoruz. Böyle bir iddiamızda hiçbir zaman olmadı. Bu konuda şöyle bir açıklama yapmak istiyorum. Dünyanın neresinde olursa olsun fizik gücüyle müdahale yapıldığında o yarışmacıyı tamamen göndermiyorlar. Fakat bir fiziki müdahale olduğu zaman biz bunu değerlendiririz ona göre ceza veririz.

İstanbul Times Haber Merkezi

Berna,Neden Elendi?

Bana 'Berna neden elendi' diye soruyorlar. Berna, Sahra olayı çok farklı. Berna’yı Sahra’ya tekme ya da tokat atığı için yollamadık.


Peki Pascal?

Pascal Nouma’yı diskalifiye etmemizdeki neden ise; Pascal olaylar yatıştıktan sonra Nihat’a ‘sen öldün’ dedi. Bu olayın adada da devam edeceğini söyledi. Bununla ilgilide çok ciddi şekilde konuşmalar yaptı. Bu olayın büyümemesi için Pascal Nouma’yı elemek zorunda kaldık. Pascal Nouma’yı diskalifiye etmemizdeki neden ise; Pascal olaylar yatıştıktan sonra Nihat’a ‘sen öldün’ dedi. Bu olayın adada da devam edeceğini söyledi. Bununla ilgilide çok ciddi şekilde konuşmalar yaptı. Bu olayın büyümemesi için Pascal Nouma’yı elemek zorunda kaldık.


Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
Editör: TE Bilisim