Gündeme ilişkin yapmış olduğu analizlerle adından söz ettiren Taraf gazetesi yazarı Emre Uslu, Bağımsız Van Milletvekili Aysel Tuğluk ile ilgili olarak çarpıcı bir iddia ortaya attı.

AYSEL TUĞLUK ÖCALAN'A MI AŞIK?

Emre Uslu, Twitter hesabından Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile Aysel Tuğluk arasında aşk dedikodularıyla ilgili olarak attığı tweetle herkesi şaşırttı. Uslu attığı mesajda: "Gazeteciler arasında bir fısıltıdır dolaşır şu Kürt magazini: Aysel Tuğluk Abdullah Öcalan'a aşık olduğu için mi bekar acaba?" ifadelerine yer verdi.

KÜRTLER BOŞUNA KIZMASIN

Gelen tepkiler üzerine konu ile ilgili olarak bir tweet daha atan Emre Uslu, Kürtlerin kızmaması gerektiğini belirterek şu açıklamayı yaptı: '' Bence en ulvi duygu aşktır. Kürtler boşuna kızmasın. Eğer böyle bir durum varsa Tuğluk'a saygım bir kat daha artar..''

"AŞK TÜRKÜLERİ YAZAN KÜRTLER AŞIK OLMAZ"

Twitter hesabından konu ile ilgili olarak peş peşe tweetler atan Emre Uslu, Kürtler ve Öcalan ile ilgili olarak: '' Hayatımızdaki bütün Aşk türkülerini yazan Kürtler aşık olmaz. Kürt önderlere aşk hiç yakışmaz.'' Dedi.

Hatırlanacağı üzere, Aysel Tuğluk daha Abdullah Öcalan'ı 5 yıl sonra ilk kez tutuklu bulunduğu İmralı Adası'nda ziyaret ettiğinde benzer sözler gündeme gelmişti.

Editör: TE Bilisim