Dört resmi Bin tanede fahri şahit huzurunda evet dediler           

İBB Topkapı 1453 sosyal tesisleri önemli günlerinden birinse tanıklık etti. Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’ın kıydığı nikahın şahitleri de önemli kişilerdi. Refah partisinin efsane ismi eski parlamenter ve belediye başkanı Şevki Yılmaz,İBB Başkan danışmanı Mimar Sefer Kocabaş,Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Ahmet Hamdi  Çamlı,Ak Parti Bahçelievler ilçe başkanı Zülküf Türkoğlu resmi şahitti. Düğüne icabet eden bin civarında seçkin davetli ‘de  nikahın fahri şahidi oldu.

Şevki yılmaz Mutluluğun,saygının ve sevginin formüllerini gençlere verdi

Düğün ve Nikah merasimi nedeni ile kısa bir konuşma yapan tecrübeli hatip Şevki Yılmaz’ın verdi bilgilerden evlenen gençler kadar davetlilerde istifade etti.

Yılmaz ana başklıklar halinde şunları söyledi:
Bazı şeylerin şakası hiçbir zaman olmaz. Bunun başında da Nikah gelir.İnsanların  Allah’ın hükümlerini beğenmeme özgürlüğü yoktur. Fransız bir yazar kitabında anlatıyor. Osmanlı yargı sistemini araştırdım. 300 yıl içinde sadece 10 tane resmi boşanma olmuş. Bunlarında 8 i Ermeni ve Rumlar’ın olduğunu yazar. Bizim medeniyetimiz boşanmayı en kötü helal görür.  Yuvaların mutlu olması para ve mal ile değildir. Sevgi iledir. Parası ve malının haddi hesabı olmayan bir çok kimsenin ne tür problemler yaşadığını hepimiz günlük hayatımızda görmek mümkün dedi.
Dünyanın en şansız insanı kimdir bilimisiniz ? Dünyayı ve içindekini severken sahibini sevmeyen insan dünyanın en şansız insanıdır. Allah sevgisi hepimize yeter. İşe giden bir bey eşinin kalbini kırmadan evden ayrılıyorsa savaşa giden askerin sevabını alır.
Kim ki eşini mutlu eder gönlünü hoş ederse Allah ona umre ve haç sevabı yazar diyen   Şevket Yılmaz’ın konuşması salonda pür dikkat bir şekilde dinlendi.
Yılmaz  sözlerini şu şekilde bitirdi : Çocuklarınızı Psikologlara götürmek yerine onların kalbine Allah sevgisi aşlayın göreceksiniz onlar huzur ve mutluluk bulacakladır. Lider olarak peygamber bizlere yeter. Kızımız Ayşe Nisayı Yusuf’a,her ikisini da Allah emanet ediyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

Murat Aydın Nikahı Kıyarken güzel sözler söyledi

Biz Muzaffer abi ile aynı sokakta oturduk. Benim Oğlum Muhammet Tayyip Yusuf ile arkadaş. Ben bu nikahta Yusuf’a zor sorular sorarak sıkıştıracaktım. Oğlum baba sıkıştırma dedi ben de zor
soru sormayacağım dedi.
Aydın esprileri ile herkesi güldürdü. Belediye başkanı Murat Aydın henüz konuşmasını bitirmemişken Yusuf’un gelinin duvağını açtığı gören başkan Aydın’ın  Yusuf ne kadar zaman önce tanıştınız diye sordu. Yusuf’un da 6 yıl demesi ile başkan espriyi patlattı desene ondan dolayı acelen var diyerek herkesi gülümsetti…

Damadın babası Muzaffer Uçar ne dedi ?

Öncelikle değerli hocam Şevki Yılmaz’a,Belediye başkanımız Murat Aydın başta olmak üzere bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan bütün misafirlerimize Uçar ve Özer aileleri adına teşekkür etmek isterim.  Çelenk ve mesajları ile bizi bu mutlu günümüzde  yalnız bırakmayan İBB başkanımız sayın Dr.Mimar Kadir Topbaş’a,Ak Parti İstanbul il başkanı Dr.Selim Temurci’ye ve yer darlığından dolayı isimlerini teker tekler yazamadığımız değerli siyasetöilerimize ve devlet büyüklerimize çok çok teşekkür ederim diyerek herkese iki aile adına teşekkür etti.

Kimler Uçar ve Özer Ailelerinin düğün ve nikah merasimine icabet etti ?

Eski Milletvekili  ve belediye başkanı Mehmet Şevki Yılmaz,Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, yardımcısı M.Zafer Alsaç, Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Ahmet Hamdi Çamlı,İBB.başkan danışmanı mimar Sefer Kocabaş,Eski meclis üyeleri ,İsmail Albayrak,Hasan Albayrak, Harput Tekstil’in sahibi sanayici iş adamı Celal İlaldı ve eşi.Ak Parti Zeytinburnu meclis üyeleri Mahmut Şengül ve Fikret Tuncer,Eski Ak Parti ilçe başkan yardımcıları Hüseyin Çetiner, Mürsel Çırak,Enver Tuncer,Nurettin Aydın, Zeki Sarban,Ali Kulil, Ak Parti Şişli ilçe başkan yardımcısı Ümit Şen,İş adamı Osman ve Semavi Sartık,Damadın eski öğretmeni iş adamı Mehmet Aksoy başta olmak üzere bin civarında seçkin davetli düğüne icabet etti.
Yayın Grubu olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
 
Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 
 
 
Editör: TE Bilisim