Sünnet Düğünde her detay düşünülmüştü

CHP Zeytinburnu İlçe başkanı Metin Doğan,Ak Parti Zeytinburnu Belediye  Grup başkan vekili Mehmet Altuntaş ve  Meclis başkan vekili Cemal  Merdan’ın da katıldığı sünnet merasiminde masalara gayet şık ve nezih bir ambalaj içinde  kuruyemiş,kolonya ve çikolata kutuları misafirleri mest etti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç 

Ahmet Doruk’un Dedesi H.Hüseyin Üsküdar heyecandan yerinde duramıyordu

Tecrübeli siyaset adamı Hasan Hüseyin Üsküdar İstanbul Times Tv mikrofonlarına şunları söyledi “Torunum Ahmet Doruk’un erkekliğe ilk adımını attığı sünnet merasimimiz nedeni ile çok heyecanlı ve mutluyuz. İnşallah torunumuzun askerliğini ve düğününü de  görürüz. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan CHP Zeytinburnu ilçe başkanı sayın Metin Doğan’a,CHP Meclis üyesi arkadaşlarıma,Ak Parti Zeytinburnu Grup başkan vekili Sayın Mehmet Altuntaş’a ve Meclis başkanımız Sayın Cemal Merdan’a, 3.Dönem  Zeytinburnu Belediye başkanımız Dr.Adil Emecan ve eşi Gülizar Emine Emecan'a ve Mimar Mustafa Fazlıoğlu başta olmak üzere bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Ahmet Doruk’un Anneannesi Nurhan Meriç’de torununun sünnetinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek  kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan bütün misafirlerine  teşekkür etti.

Ahmet Doruk’un babası Deniz Üsküdar şunları söyledi ;

Deniz Üsküdar İstanbul Times Tv den Çağla Pekgüleç’e şunları söyledi “Bugün burada erkek evladımız Ahmet Doruk’un sünnet merasimini yapıyoruz. Evladımızın erkekliğe ilk adımını attığı bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan bütün  dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Ahmet Doruk’un annesi  Dilda Üsküdar en mutlu günlerinden birisini yaşadığını ifade ederek Allah her anneye bu mutluluğu yaşatsın dedi.

Kimler Üsküdar ailesini mutlu gününde yalnız bırakmadı ?

CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan, Ak Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi ve Grup Başkan vekili Mehmet Altuntaş, Zeytinburnu Belediyesi başkan vekili Cemal Merdan, Ak Parti Meclis üyesi Adem Uluocak, CHP Zeytinburnu Belediye meclis üyeleri ,Sadettin Ulubay,Özgür Aydın,Düzgün Kaya,Satı Oral, Dt.Osman Genç ,Mimar Esin Hacıalioğlu,Cemal Aydar, Zeytinburnu 3.dönem belediye başkanı Dr.Adil Emecan,CHP İstanbul il yönetim kurulu üyesi Güliz Emine Emecan, CHP Zeytinburnu  ilçe yönetim kurulu üyesi Barbaros  Doğruel,İsmail Terzi ,Derya Akkılıç,Şaban Şentürk,CHP eski il genel meclis üyesi Yaşar Dindar,İş damı Ercan Çelik ,İstanbul Times Yayın Kurulu başkanı Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner başta olmak üzere yüzlerce seçki davetli Üsküdar ailesini mutlu gününde yalnız bırakmadı.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim