Damaoğlu ve Koç ailelerinin mutlu günü                                                

Açelya  ve Serdar’ın mutluğu gözlerinden okunuyordu. Çevresinde  Sevilen ve sayılan iş adamı Abdurrhaman Damaoğlu  konuklarını kapıda teker teker karşıladıktan sonra masaları da eşi ile gezerek herkesin hal ve hatırını sorması takdir topladı.


İstanbul Times Haber Merkezi

Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı Lale Salonunda yapılan düğün ve nikah merasimine çok sayıda önemli kişi katıldı. Küçükçekçekmece Belediye başkanı Temel Karadeniz’in kıyacağı nikah merasimine trafik sıkışıklığından dolayı yetişememesinden dolayı  yardımcısı Av. Recep Şencan kıydı.

Nikah şahitleri ise AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç,Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın,Bakırköy başsavcı vekili Orhan Erbay,İBB başkan danışmanı mimar Sefer Kocabaş,ve diğer şahitlerin şahitliğinde kıyıldı.

Damaoğlu ve Koç Aileleri Mutluydu  

Aile adına gazetemize bir konuşma yapan damadın babası Abdurrahman Damaoğlu şunları söyledi “Ak Parti İstanbul Milletvekili Sayın Halis Dalkılıç, Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, TOKİ Hukuk müşaviri Av.Abdullah Güler,İBB Başkan danışmanı Sefer Kocabaş, Zeytinburnu Belediye başkan yardımcıları Feruz Kutsal, Gökhan Kasap,Sultangazi Belediye meclis üyesi Rıdvan Durmaz başta olmak üzere  Uzaktan ve yakından gelip mutlu günümüze ortak olan bütün dostlarımıza her iki aile adına teşekkür ederim” dedi.


Damat Serdar Damaoğlu Allah mutluğumuzu daim etsin dedi

Mutluğu gözlerinden okunan Damat Serdar Damaoğlu ise şunları söyledi “ Rabbim mutluluğumuzu daim etsin. Bizleri bu önemli günümüzde yalnız bırakmayan bütün büyüklerimize eşimle beraber teşekkür ediyoruz” dedi.


Kimler Mutlu Günlerinde Damaoğlu ve Koç ailelerini yalnız bırakmadı ?

Ak Parti İstanbul Milletvekili Sayın Halis Dalkılıç, Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, TOKİ Hukuk müşaviri Av.Abdullah Güler,İBB Başkan danışmanı Sefer Kocabaş, Zeytinburnu Belediye başkan yardımcıları Feruz Kutsal, Gökhan Kasap,Sultangazi Belediye meclis üyesi Rıdvan Durmaz, eski Zeytinburnu ilçe Milli eğitim müdürü Mehmet Karaca,Eski Zeytinburnu Belediye başkan yardımcısı Aydın Çığrıkçı,Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner, Özcan Özkul başta olmak üzere çok sayıda davetli düğüne katıldı.

Çelenkleri ile aileyi yalnız bırakmayan ;

Küçükçekmece Beleidye başkanı Temel Karadeniz, Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın,İş adamı Özcan Özkul,Ali Güvercin ve eşi, Trabzon Maçka Belediye başkanı Koray Koçan,ZİAD başkanı Ayhan Özsoy,Ahmet Acar,Türkiye Ekonomi Kulubü ailesi genel başkanı Ali Erhan Binici, Enka İnşaat Malzemeleri.
 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)                           
Editör: TE Bilisim