Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nadiye Polat ile Yönetim Kurulu Üyeleri, yaptıkları yardım kermeslerinde büyük destekçileri Emelda Deri Yönetim Kurulu Başkanı Gülmen Güven’e plaket verdi!...

İstanbul Times Haber Merkezi/ Ali Gündüz

Zeytinburnu bölgedeki ihtiyaç sahiplerine yardım çalışmaları ile öne çıkan , Zeytinburnu-Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat,Başkan Yardımcısı Aliye Öztürk,Genel Sekreter Ali Gündüz, (Alo Afiş) ,Muhasip  Emine Tokaç,,Yönetim Kurulu Üyelerinden ,Asuman Sula Durmuşoğlu, Süleyman Çengel  ve İstişare Kurulu Üyesi Hayrullah Dandin, yaptıkları yardım kermeslerinde her zaman büyük katkılarını gördükleri  Zeytinburnu - Emelda Deri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Gülmen Güven’i işyerinde ziyaretle kendilerine plaket verdiler.

 Ziyarette, dernek başkanı Nadiye Polat,yardımsever iş  kadını,Gülmen Güven’e ,Yönetim Kurulundaki arkadaşlarını tanıtıp,yapmış oldukları yardım kermeslerinin aldığı başarılı sonuçları hakkında bilgiler sundu. 

Heyetteki bayanların ağır bastığı ziyarette,çaylar içilirken bayanlar bol bol sohbet ettiler.Heyettekiler, ayrılırken “Hepimiz,birlik ve beraberlik içersinde,Zeytinburnumuza, faydalı işler yapma heyecanı ile çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz “dedi.

Emelda Deri Yönetim Kurulu Başkanı Gülmen Güven’de  ,ziyaretten,son derece memnun kaldığını, dernek çalışmalarına her zaman katkı sağlayacağını ifade ederek,başkan Polat ve  yönetimi ile üyelerine  başarı dileklerini sundu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim