Yöresel Günlerde Bu Sene Heyecan Daha Çok

İstanbul Times Tv den Müzeyyen Kurt Hayatın içinde programının bu bölümünü 13.Yöresel Günlerinin açılışında yaptı. Stantlarında bulunan dernek başkanları ile teker teker konuşan proğram sunucusu Müzeyyen Kurt çok güzel ve renkli  bir programa imza attı.


İstanbul Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt 


Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Sosyal Belediyecilikte Öncüyüz Dedi

4 Dönemdir Zeytinburnu Halkının her seçimde oy oranını arttırarak Zeytinburnu’nu teslim ettiği Belediye başkanı Murat Aydın Gazetemize şunları söyledi “13 Senedir Yöresel Günleri başarılı bir şekilde yapıyoruz. Bu sene Kazakistan’dan ,Batı Trakya’ya ,Çanakkale’den ,Ardahan’a, Malatya’dan Balıkkesir’e bir çok yörenin  temsil edildiği etkinliğimizde  derneklerimizin  kendi kültürünü, mutfağını ve meşhur ürünlerini sergilediği yöresel günlerin 13.cünün açılış günü çok yoğun bir katılım ile geçti. Bu seneki yöresel günler  gerek dernek katılımı bakımından gerekse de halkın ilgisi  bakımından çok verimli geçeceğini umuyorum dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ‘da Zeytinburnu Belediyemiz çok güzel çalışıyor. Bugün burada  çok güzel bir sosyal etkinliği hep beraber gezdik. Bu sene 13.cüsünü yapmaları çok anlamlı. Burada değişik kültürler birbirlerinden etkilenerek daha dostane ilişkiler kurulmuş oluyor dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap ‘da şunları söyledi:

“Zeytinburnu  Belediye başkanı Murat Aydın döneminde Kültür ve Sosyal Belediyecilikte  ilçe bir devrim yaşadı. Yılın 365 günü ilçemizde birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapıyoruz.  Bugün burada yani 15 Temmuz Meydanında 20 den fazla derneğin katılımı ile yaptığımız 13.Yöresel Günler etkinliğimizdeki yoğun katılım bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Sosyal işler müdürlüğümüze ve emeği geçen derneklerimize teşekkür ediyorum”  dedi.

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetiner’de şunları söyledi:

“Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği (ZEYMADER) olarak bu sene ilk kez katılan dernek biz olduk. Belediyemiz bizlere çok önem veriyor. İlk olarak bizimle görüşerek bizler için tanıtım filmi yaptılar. Bu sene 13.sü yapılan Yöresel Günlere katılmış olmaktan dolayı  çok mutluyuz.

Dernek başkanımız Sayın Suat Sarıkaya yönetimini çok güzel bir şekilde çalıştırarak ciddi bir seçmen kitlesi olan Malatyalıları bir çatı altında toplayarak biz de Zeytinburnu ilçesinde varız dedirtecek çalışmalara imza atıyor diyen Çetiner Belediye Başkanımız sayın Murat Aydın’a,Sosyal İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Gönül Demirel sosyal işler Müdürü Sami Ünlü başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim “ dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim