3 Kasım Dünya Engelliler Günü nedeni ile İstanbul’un bütün ilçelerinde çeşitli etkinlikler düzenledi. Zeytinburnu Belediyesinin organize ettiği ve Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan özel bir programla Engelli Vatandaşlarını ve Ailelerini bir araya getirdi.  

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın yurtdışında olması nedeni ile programa Belediye başkanını temsilen Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Sezgin Öndem, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ömer Arısoy, AK Parti Zeytinburnu Meclis Üyesi Cemal Merdan, CHP Zeytinburnu Meclis Üyeleri İlkay Biber, Yaşar Dizdar ve Zeytinburnu RAM Müdürü M. Hilmi Eren katıldı.   

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi`nde düzenlenen İlkyaz Rehabilitasyon Merkezi`ndeki Mental Retarde çocuklardan oluşan folklor grubunun gösterisi, Mavi Pusula Rehabilitasyon Merkezi`ndeki Mental Retarde çocukların` Üsküdar`a Giderken` adlı dans gösterisi izleyen herkese keyifli dakikalar yaşattı. Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği`nin gözetimindeki Otistik ve Down Sendromlu çocuklardan oluşan Blues dans gösterisinin ardından tek kişilik anlatısıyla büyük beğeni toplayan Fatih Altın`ın Kekeçoğlan stand-up gösterisi sahne aldı.Kekeçoğlan Zeytinburnu Kültür merkezini dolduran Zeytinburnuluları kahkaya boğdu. 

Editör: TE Bilisim